(FOTO, VIDEO) POTEGAO PIŠTOLJ na Banovom brdu ZBOG SAOBRAĆAJA: Posvađao se sa taksistom, otišao po oružje, pa se vratio i POČEO DA PUCA!
Foto: Vlada Šporčić

u toku je potraga za vozačem

(FOTO, VIDEO) POTEGAO PIŠTOLJ na Banovom brdu ZBOG SAOBRAĆAJA: Posvađao se sa taksistom, otišao po oružje, pa se vratio i POČEO DA PUCA!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na Banovom brdu, na rasrksnici ulica Nedeljka Čabrinovića i Beogradskog bataljona, ispred Predškolske ustanove Čukarica, oko 15.40 došlo do pucnjave.

Taksista je, navodno, prvo udario kolima BMW, a nakon toga je krenuo verbalni okršaj sa vozačem BMW-a, koji kako saznajemo ima 21. godinu.

Kako Kurir saznaje iz jednog beogradskog taksi udruženja, pucnjavi je prethodila svađa u saobraćaju u kojoj je učestvovao jedan taksi vozač. Naime, njih dvojica su se ograbali na putu, posle čega je usledila rasprava. Tada, je vozač BMW otišao iza zgrade, a taksista krenuo za njim kako bi se dogovorili.

foto: Vlada Šporčić

Kako saznajemo, vozač BMW-a je nakon verbalne rasprave otišao kući, uzeo pištolj, vratio se i ispalio tri metka na taksi vozilo koje je bilo parkirano na stanici, ali taksista nije bio u automobilu.

Vozač BMW je pobegao, ali je nekoliko ulica dalje pronađeno je vozilo, ali ne i vozač.

foto: Vlada Šporčić

Stanar obližnjih zgrada ispričali su za Kurir da je samo u jednom trenutku odjeknuli pucnji.

"Istrčali smo iz stana da vidimo šta se dešava. Videli smo da je pucano na taksi vozilo, ali srećom nikoga nije bilo u njemu u trenutku pucnjave. Baš smo se uplašili, ne možemo da verujemo da se i dalje dešavaju ovakve stvari", rekla je jedna stanarka.

foto: Vlada Šporčić

U toku je potraga za vozačem.

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track