STRAVIČAN ZLOČIN KOD SOMBORA: Nožem ubio devojku (21) u svlačionici! Ušao u kuću izbezumljen i rekao "nje više nema“!
Foto: Privatna Arhiva

HOROR

STRAVIČAN ZLOČIN KOD SOMBORA: Nožem ubio devojku (21) u svlačionici! Ušao u kuću izbezumljen i rekao "nje više nema“!

Crna Hronika -

Jovan Veršanovski (24) iz Stanišića uhapšen zbog sumnje da je na lokalnom stadionu usmrtio Bojanu Miletić (21), mladić imao zabranu prilaska Bojani, s kojom se ranije zabavljao

Jovan Veršanovski (24) uhapšen je zbog sumnje da je u svlačionici stadiona u Stanišiću kod Sombora ubio bivšu devojku Bojanu Miletić (21) iz Sombora.

Kako saznajemo, Jovan i Bojana bili su u vezi, ali su se razišli na insistiranje roditelja ubijene devojke. U međuvremenu, Jovanu je izrečena mera zabrane prilaska Bojani, a policija istražuje motive zločina.

Bojana je živela s roditeljima u Somboru, a Jovan u Stanišiću. Poznanik mladića i devojke za Kurir kaže da su oni svuda išli zajedno, ali i da su delovali kao da su oboje imali psihičkih problema.

Baka Milica
Baka Milicafoto: Jasmina Mijuš

Baka Milica

ŽAO MI IH JE OBOJE

Jovanova baka Milica plače za nesrećnom devojkom, ali i za svojim unukom.

- Dolazila je, bila je prema meni dobra, veoma mi je žao. I Jovan mi je bio dobar, slušao me i pomagao mi. Voleo je da mu dam koji dinar, da ima da ode u selo - jada se baka Milica.

Roditelji protiv veze

- Roditelji ubijene devojke nisu želeli da im se ćerka zabavlja s Jovanom. Branili su joj da ide kod njega. Poslednji put su je silom vodili kući - priča mladić. On dodaje da je protiv Jovana već bila podneta prijava u policiji i da je bio u pritvoru do 48 sati.

- Čuo sam da je ona negirala da joj preti bilo kakva opasnost od njega. Verujem da je Bojana čekala da Jovan izađe iz pritvora kako bi ponovo otišla kod njega - priča poznanik.

U Jovanovoj kući zatekli smo uplakane baku Milica i oca Jovicu.

- Uništio je dva života i zavio u crno dve porodice. Ne znam šta da kažem - kaže Jovica, držeći za ruku majku obolelu od Parkinsonove bolesti.

Svlačionica pored stadiona u Stanišiću
Svlačionica pored stadiona u Stanišićufoto: Jasmina Miljuš

Osam meseci zajedno

- Moj sin se zabavljao s Bojanom oko osam meseci. Znam i da su se svađali i mirili i prekidali, ali sve to nije bilo ništa čudno - priča Jovica.

Kobnog dana, kaže Jovica, Jovan se čuo s njom i dogovorili su se da ona dođe.

- On je posle 19 časova uleteo u kuću izbezumljen i rekao: „Ubio sam je, nje više nema“ i izleteo napolje. Otišao je i kod majke i isto to i njoj rekao. Ubrzo je uhapšen. Još mi zvone u ušima te njegove reči - kaže očajni otac.

Osnovni sud

IMAO ZABRANU PRILASKA BOJANI

U Osnovnom sudu u Somboru potvrđeno je da je Jovan Veršanski od 12. januara 2018. imao zabranu prilaska Bojani Miletić i kontaktiranja s njom koja je važila 30 dana. Protiv njega se u ovom sudu vodio postupak i zbog nasilja u porodici. Nasilje se dogodilo 13. decembra, zbog njega je takođe imao zabranu prilaska.

Kurir / Jasmina Miljuš

Foto: Jasmina Miljuš, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track