MONSTRUMI U PRITVORU: Advokati neće da brane majku i očuha ubicu bebe
Foto: Vijesti.me/Savo Prelević

Roditelji u Podgorici

MONSTRUMI U PRITVORU: Advokati neće da brane majku i očuha ubicu bebe

Crna Hronika -

Jovovićeva se tereti za kršenje porodičnih obaveza, a tužilac je naveo da će istraga pokazati da li je ona imala veze s ubistvom malog Pavla

Nerminu Šišiću (28) iz Tuzle, koji je osumnjičen da je u Podgorici nasmrt pretukao petnaestomesečnog pastorka Pavla Jovovića, i dečakovoj majci Jeleni Jovović, tužilac Zoran Vučinić odredio je pritvor do 72 sata.

Tužilac je izjavio da zbog interesa istražnog postupka ne može da saopšti da li su osumnjičeni negirali krivicu ni šta su pričali na saslušanju.

- Višem državnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv N. Š. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva na štetu dečaka, kojeg je prethodno zlostavljao - rekao je tužilac medijima.

Jovovićeva se tereti za kršenje porodičnih obaveza, a tužilac je naveo da će istraga pokazati da li je ona imala veze s ubistvom malog Pavla.

- Saslušanje ljubavnika je kasnilo jer niko od advokata nije želeo da brani Jovovićevu i Šišića. Oni su u Više tužilaštvo dovezeni maricom, a po izlasku iz vozila nisu pokazali nikakve emocije, bili su veoma hladni - posvedočio je Kurirov izvor iz Podgorice.

Podsetimo, pretučeni mališan dovezen je u bolnicu u nesvesti, ali su lekari uspeli da reanimiraju dete i priključe ga na aparate. Majka i očuh dečaka tvrdili su da je dete pre mesec dana palo i tako zadobilo povrede, a lekarima je bilo sumnjivo kada su videli da su bebi polomljeni zubi. Oni su odmah obavestili policiju.

Kurir / J. I.

Foto: Vijesti. me / Savo Prelević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track