SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU: U audiju smrti nađen DNK trag?! OVAJ DETALJ BI MOGAO DA OTKRIJE UBICE!
Foto: Damir Dervišagić

Smrt vlasnika menjačnice

SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU: U audiju smrti nađen DNK trag?! OVAJ DETALJ BI MOGAO DA OTKRIJE UBICE!

Crna Hronika -

Ubica i pomagač koji ga je čekao u „audiju“ pokušali su da pobegnu van grada, ali im je pukla guma. Najverovatnije nisu hteli da se zaustave da ne bi bili uhapšeni, pa su u Leštanima zapalili automobil i pobegli

„Audi A6“ koji su ubice Dalibora Despotovića (37), nekadašnjeg telohranitelja pokojnog Slobodana Šaranovića, koristile tokom zločina nije u potpunosti izgoreo i istražitelji rade na utvrđivanju identiteta osoba koje su u njemu ostavile svoj DNK profil, kaže izvor Kurira.

Despotović je, podsetimo, ubijen u ponedeljak u Zaplanjskoj ulici u Beogradu. Ubica mu je prišao s leđa na ulici i ispalio mu dva hica u potiljak.

foto: Damir Dervišagić, MUP Srbije

- Ubica i pomagač koji ga je čekao u „audiju“ pokušali su da pobegnu van grada, ali im je pukla guma. Najverovatnije nisu hteli da se zaustave da ne bi bili uhapšeni, pa su u Leštanima zapalili automobil i pobegli. Međutim, „audi“ nije izgoreo u potpunosti i postoje tragovi koji će pomoći u rasvetljavanju zločina - objašnjava sagovornik Kurira.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, policija je sa menjačnice koju je držao Despotović i ispred koje je ubijen, kao i sa obližnjih objekata uzela snimke sa sigurnosnih kamera, koji se detaljno analiziraju.

Kako je Kurir pisao, na automobilu kojim su bežali bile su ukradene tablice, a policija sumnja da su ubice došle iz Bosne. Izvori iz istrage tvrde da nije reč o pljački, jer novac iz menjačnice nije odnet.

Kurir / J. S.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ČUDO ! Evo koliko je teška najmanja ikad rođena beba u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track