Troje Novoosađana osuđeno za ubistvo i pljačku

Troje Novoosađana osuđeno za ubistvo i pljačku

Crna Hronika -
Novosađani Amir B. osuđen na 35 godina zatvora, Fadil M. osuđen na 32 godine zatvora i Irena S. na četiri godine zatvora zbog ubistva i pljačke u Novom Kneževcu

ZRENJANIN - Viši suda u Zrenjaninu osudio je zbog krivičnog dela teško ubistvo Amira B. na 35 godina zatvora, Fadila M. na 32 godine zatvora, a Irenu S. na četiri godine zatvora, zbog krivičnog dela razbojništva u podstrekivanju, saopšteno je novinarima u tom sudu.

Prema obrazloženju prvostepene presude, troje Novosađana su se 17. septembra prošle godine, na predlog Irene S. dogovorili da krenu u Novi Kneževac sa namerom da od M. P. oduzmu novac koji je zajedno sa nakitom držao u platnenoj torbici oko vrata.

Narednog dana oni su došli u Novi Kneževac do kuće vlasnika koju im je pokazala Irena S.

Fadil M. i Amir B. ušli su u kuću i vlasniku objekta koji je spavao zadali više udaraca nogama i rukama, a Amir B. i cepanicom po glavi, čime su mu nanete teške telesne povrede od kojih je preminuo.

Napadači su prisvojili torbicu u kojoj je ubijeni držao 250.000 dinara, zlatni nakit, mobilni telefon i druge stvari, koje su podelili između sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track