LED NA PUTEVIMA ODNEO PRVE ŽRTVE: Muž (31) i žena (27) krenuli za Beograd kod lekara, pa oboje poginuli! Iza sebe ostavili bebu od 6 meseci i dete (3)
Foto: Printscreen

Poginuo i saputnik iz auta, još 3 povređena u autobusu

LED NA PUTEVIMA ODNEO PRVE ŽRTVE: Muž (31) i žena (27) krenuli za Beograd kod lekara, pa oboje poginuli! Iza sebe ostavili bebu od 6 meseci i dete (3)

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Tri osobe poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Novi Pazar-Raška.

foto: Printscreen

Po prvim neproverenim informacijama, došlo je do sudara između putničkog vozila marke BMW i autobusa, a sve troje poginulih, 2 muškarca i 1 žena, bili su u putničkom vozilu. Autobus se kretao iz pravca Raške ka Novom Pazaru, a BMW iz Novog Pazara ka Raškoj. Posle sudara autobus se zaustavio u granju pored puta. Na kolovozu je u trenutku udesa bila strahovita poledica.

U autobusu je 3 povređena, a u novopazarsku bolnicu je primljena jedna žena, urađena je dijagnostika i konstatovane su lakše povrede.

foto: Printscreen

U Hitnoj službi potvrdili su da su nastradali žena i dvojica muškaraca. U pitanju je je bračni par, muškarac star 31 godinu i žena od 27 godina, i još jedan muškarac star takođe 31 godinu. Kako se saznaje, bračni par je krenuo u Beograd na pregled, a kod kuće su ostavili dvoje male dece, bebu od šest meseci i dete staro 3 godine. Policija je na licu mesta u ženskoj torbi pronašla pelene, pa se pretpostavilo da je i dete bilo u vozilu, ali se ispostavilo da nije, prenosi RTV Novi Pazar.

Sutra Dan žalosti

Na teritoriji Grada Novog Pazara sutra će biti Dan žalosti, zbog pogibije troje ljudi u saobraćajnoj nesreći, odlučilo je Gradsko veće na vanrednoj sednici.

Gradsko veće pozvalo je da svi programi u gradu budu prilagođeni Danu žalosti.

Policija još nije saopštila imena poginulih, ali kako se nezvanično saznaje, stradali su Irfan V. (31), njegova supruga Nejla H. (27) i Sead K. (31), svi iz Novog Pazara.

foto: Printscreen Facebook

U ovom delu Srbije jutros je poledica i snažna vejavica otežala saobraćaj, a vozačima se savetuje maksimalan oprez i obavezna zimska oprema.

(Kurir.rs/Z.Š./Foto: Printscreen/RTV Novi Pazar)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Brzo i lako: Naučite kako da namestite lance na točkovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track