SAŠU POPOVIĆA OPLJAČKAO PRIJATELJ SA ESTRADE: Ukradeni satovi od 100.000 evra i vredna dokumenta!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Spektakularna provala u vilu vlasnika „Granda“

SAŠU POPOVIĆA OPLJAČKAO PRIJATELJ SA ESTRADE: Ukradeni satovi od 100.000 evra i vredna dokumenta!

Crna Hronika -

Pljačkaši prislonili merdevine uz zid i upali u kuću Popovića, odneli sef sa satovima, nakitom i dokumentima, vila u to vreme bila potpuno prazna. Lopovi čak znali da je Sašina ćerka tada slavila 19. rođendan

Nepoznati lopovi upali su preksinoć u vilu Saše Popovića na Bežanijskoj kosi i ukrali sef sa 10 satova vrednih više od 100.000 evra!

Kako saznajemo, pljačkaši su odneli i manju količinu nakita, kao i važnu dokumentaciju vlasnika „Granda“ koja se nalazila u kasi. Policija traga za razbojnicima koji su na spektakularan način upali u kuću sa obližnjeg košarkaškog terena.

foto: Dragana Udovičić

Pljačkaši su, kako saznajemo, nedeljama pratili ovu porodicu, jer su znali da u vreme provale neće biti tu, čak su imali i informaciju da je njihova ćerka Aleksandra proslavljala 19. rođendan!

- Sumnja se da je Popovića tipovao neko iz njegovog bliskog okruženja, možda čak i prijatelj sa estrade. Znali su tačno kada oni nisu kod kuće, kako da uđu u dvorište a da se zaobiđu obezbeđenje, alarm i kamere, kao i gde je sef i šta se nalazi u njemu. Baš zbog tih sumnji, operativci policije ispitaće više javnih ličnosti koje su u kontaktu s Popovićem. Takođe, pregledaće se sve kamere sa okolnih kuća koje mogu da pomognu u otkrivanju ove pljačke - kaže naš sagovornik i dodaje:

foto: Kurir

- Saša je u četvrtak bio u Opatiji u Hrvatskoj, gde ima kuću, a njegova žena Suzana je veći deo dana na snimanju nove emisije kod Lee Kiš na Grand televiziji. Sin Danijel radio je u „Grandu“, dok je ćerka slavila s društvom - kaže naš izvor.

Provala se dogodila u četvrtak u večernjim časovima.

Preskočili i ogradu

- Razbojnici su znali da ne mogu da uđu preko glavnog ulaza jer se tu nalazi portir i taj deo dvorišta je obezbeđen i pokriven kamerama. Međutim, veruje se da su oni u kuću upali s druge strane, gde se nalaze fudbalski i košarkaški tereni, kao i prostor za vežbanje.

foto: Dragana Udovičić

Pretpostavlja se da su razbojnici poneli i merdevine! - S obzirom na to da je zid sa te strane visok više od četiri metra, veruje se da su lopovi prislonili merdevine, preskočili zid i žičanu ogradu, pa kroz dvorište upali u Popovićevu kuću - priča naš sagovornik.

Policija veruje da su ovi profesionalci znali svaki njihov korak. - Pošto je iz vile ukraden samo sef, očigledno je da su znali gde se nalazi, kao i šta je u njemu. Pored 10 skupocenih satova i nešto porodičnog nakita, tu su bili i razni važni dokumenti - ugovori „Grand produkcije“, ugovori osiguranja i slično. Čak nisu ni pokušavali da otvore sef, nego su ga iščupali iz zida i odneli - otkriva izvor Kurira.

Odneli i važne ugovore

Inspektori su juče razgovarali sa Sašom i njegovom suprugom, koja ih dočekala u bade-mantilu. Ubrzo je stigao i Saša, koji je desetak minuta proveo u razgovoru s policajcima i nervozno se šetkao po dvorištu. Nakon toga, Popovići su ušli u kuću.

Grand: Pare ne drži u kući

„Grand produkcija“ izdala je juče saopštenje: - Porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice. Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odnesena i određena suma novca, budući da direktor „Granda“ papire od vrednosti i novac drži u banci .

J. Stuparušić - J. Ivić

Supruga Saše Popovića SUZANA U VREME PLJAČKE KOD LEE KIŠ, PA U CRKVI

foto: Printscreen

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, koja je u vreme pljačke gostovala u emisiji kod Lee Kiš (na slici), juče je viđena u crkvi na Bežanijskoj kosi. - Nakon što se malo primirila i provela dan s porodicom, Suzana je mir i utehu potražila juče po podne u obližnjoj crkvi, koju inače posećuje s decom i mužem - otkrio je izvor Kurira blizak bračnom paru.

Deset provala na Bežanijskoj kosi BRENI SKIDALI ČAK I KAMERE

foto: Dragana Udovičić

Kako Kurir saznaje, „karingtonke“, u kojima žive naše estradne zvezde, poslednjih godina su na meti drskih pljačkaša. - U ovom kraju je zabeleženo čak 10 provala. Lopovi koji tu ordiniraju su profesionalci, mesecima prate žrtve, skidaju kamere sa kuća i objekata, kao što je slučaj s vilom Lepe Brene, i u većini slučajeva imaju informacije o kretanju meta, kao i koliko novca i dragocenosti imaju i gde su one smeštene - otkriva Kurirov izvor iz istrage.

foto: Kurir

Ne propustite

foto: Kurir

DANAS POKLON ULAZNICA Kurir vas vodi u Beogradski zoo-vrt

Danas vas na naslovnoj strani Kurira čeka poklon ulaznica koja vašem detetu omogućava besplatan ulazak u Beogradski zoo-vrt.

Ulaznica važi za decu do 15 godina i može se iskoristiti od danas do 10. aprila. Vaše je samo da sa naslovne strane Kurira isečete kupon sa kojim mozete ući u zoološki vrt.

Radno vreme Beo-zoo vrta je svakog dana od 8 do 17 časova.

U beogradskom zoološkom vrtu trenutno živi 190 životinjskih vrsta i oko 1.800 jedinki. Od toga su najviše zastupljene ptice, nešto manje sisari, a zatim gmizavci, nekoliko vrsta zglavkara i jato pirana.

U vrtu žive domaće životinje, ali i mnogo ugroženih vrsta. Beo-zoo vrt poseduje i veliku kolekciju belih životinja. Albino nandui, Benetovi valabiji, bengalski tigrovi, fazani i paunovi retka su pojava u divljini, ali Beo-zoo vrt poseduje ove životinje.

Poseban ponos Beo zoo-vrta je i najveći čopor belih lavova na svetu. Beo-zoo vrt je uključen u internacionalne projekte razmnožavanja ugroženih vrsta (borneo orangutan, beli lav, nizijski tapir, bengalski tigar, orao bradan, gepard).

Kupite Kurir, posetite Beo zoo-vrt i saznajte zanimljive priče o herojima ovog mesta: šimpanzi Samiju, nemačkom ovčaru Gabi i aligatoru Muji.

foto: Kurir

Kurir / J. Stuparušić - J. Ivić

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NASTAVLJA SE HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović ima samo jednu poruku za svoj ŽIRI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track