PUCNJAVA U POŽAREVCU: Uhapšen muškarac koji je pucao na auto pomoćnika gradonačelnika
Foto: Nebojša Mandić

Dragan K. bio u službenom automobilu

PUCNJAVA U POŽAREVCU: Uhapšen muškarac koji je pucao na auto pomoćnika gradonačelnika

Crna Hronika -

POŽAREVAC - U subotu oko 21 čas pucano je na automobil marke „škoda fabija", u vlasništvu gradske uprave, kojim je upravljao pomoćnik gradonačelnika u Požarevcu Dragan Kostić.

Kako saznajemo, u autu je u trenutku pucnjave, pored Kostića, bio i suvozač. Niko nije stradao i nema povređenih, već je samo naprslo zadnje vetrobransko staklo.

Nezvanično, incident se dogodio u Ratarskoj ulici u Mesnoj zajednici Burjan, kada su se Kostić i njegov prijatelj vraćali sa proslave iz sela Kasidol, gde je on od rukovodstva Mesne zajednice preuzeo priznanje i zahvalnicu gradu zbog angažovanja u proslavi seoske manifestacije.

- Kostić je, pre nego što je vratio auto na opštinski parking, pošao da prijatelja odveze kući u Burjan. U blizini njegove kuće čuo se prasak, a on je zaustavio automobil i video da je auto oštećen. Vidno uznemiren pozvao je policiju koja je došla na lice mesta i napravila uviđaj. O kakvom se oružju radi, za sada se ne zna, niti ko je i zašto pucao na lokalnog funkcionera. Istragom

će se utvrditi sve okolnosti - priča naš izvor dobro upućen u slučaj.

U međuvremenu se oglasio i MUP koji je saopštio da je u Požarevcu uhapšen P.P. (32) iz Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni P.P. je sinoć iz vazdušnog pištolja, iz svog dvorišta, pucao na vozila koja su prolazila ulicom i tom prilikom oštetio tri putnička vozila, od kojih je jedno u vlasništvu Gradske uprave Požarevac u kom se u tom trenutku nalazio pomoćnik gradonačelnika Dragan Kostić. Povređenih nije bilo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Kurir.rs/J.Ivić/Foto: Ilustracija/Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ĐINĐIĆ BIO KOD LEGIJE NA SLAVI ŠEST MESECI PRE UBISTVA?! Komandant Žandarmerije ispričao nepoznate detalje koji su prethodili atentatu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track