(FOTO) KURIR NA LICU MESTA DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Bivši radnik (30) upao u firmu i pucao na zaposlene, ubijen muškarac! Napadač pobegao pa se razneo u stanu!
Foto: Zorana Jevtić

ekipe na licu mesta

(FOTO) KURIR NA LICU MESTA DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Bivši radnik (30) upao u firmu i pucao na zaposlene, ubijen muškarac! Napadač pobegao pa se razneo u stanu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Ruzveltovoj ulici kod broja 55 oko 10.50 časova dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen, drugi teško ranjen, dok je jedan radnik povređen iskočivši kroz prozor.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Napadač N.S. (30) je pobegao, pa je u stanu na Zvezdari pokušao da izvrši samoubistvo. Prema poslednjim informacijama, N.S. i dalje daje znake života, a navodno je pokušao da se raznese u stanu bombom ili plinskom bocom.

foto: Printscreen/Kurir TV

Kako nezvanično saznajemo, Nebojša S. (30), koji je dobio otkaz prošle nedelje u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije".

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

On je izvadio pištolj i jednom zaposlenom pucao direktno u glavu, a zatim je nastavio da puca.

Kako je saopšteno iz MUP-a on je oko 11 sati ispalio više pojektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor.

foto: Zorana Jevtić

"Bivši radnik pomenute firme N.S. (1987) danas je oko 11 časova u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor. Odmah nakon prijave pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su na lice mesta i obezbedili mesto događaja. Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru“ rekao je Dejan Bojović, zamenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd.

Kako je naveo, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana od strane pripadnika MUP-a izvučen N.S. sa teškim telesnim povredama.

Napadač je, nakon pucnjave, pobegao sa lica mesta i uputio se u stan na Zvezdari gde je navodno aktivirao bombu ili plinsku bocu i pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako saznajemo, N.S. i dalje daje znake života.

foto: Zorana Jevtić

Ekipe Hitne pomoći i policije su na licu mesta.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/J.Rafailović/Foto:Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja