(KURIR TV) DRAGOLJUB VIDEO MUŠKARCA U CRNOM S PIŠTOLJEM U RUCI: Ubica se javio koleginici, popeo na sprat, a onda je krenuo UŽAS!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

užas u ruzveltovoj

(KURIR TV) DRAGOLJUB VIDEO MUŠKARCA U CRNOM S PIŠTOLJEM U RUCI: Ubica se javio koleginici, popeo na sprat, a onda je krenuo UŽAS!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nebojša S. (30) ubio je danas kolegu B.K. u prostorijama firme u Ruzveltovoj, dok je jednog ranio, a treći je povređen iskočivši tokom pucnjave kroz prozor.

1 / 7 Foto: Zoraba Jevtic

Dragoljub Lučić koji radi nedaleko od firme u kojoj je došlo do pucnjave, prvi se pojavio na lice mesta i za Kurir kaže da je video muškarca obučenog u crno, kako sa pištoljem odlazi u nepoznatom pravcu.

foto: Printscreen

"Još jedna žena koja je prolazila tuda je videla tog mladića, utrčala je kod mene u radnju i počela da viče da ima pištolj i da hoće da nas pobije", ispričao je Lučić.

On je rekao da mu je jedna od zaposlenih detaljno opisala šta se dogodilo pre pucnjave.

"Taj bivši kolega je prošao pored nje, javio joj se i otišao gore u kancelariju. Odjednom su se začuli pucnji, gde je on ubio jednog kolegu, drugog ranio a treći je u strahu iskočio kroz prozor", dodaje Lučić i objašnjava da je on zajedno sa policijacima i lekarima prišao mladiću koji je skočio kroz prozor i da je jaukao od bolova dok su ga stavljali na nosila.

foto: Zorana Jevtić

Dragoljub govori da su se koleginice nakon pucnjave zaključale u kancelariju i da je ubica ispalio dva metka u ta vrata gde su se one sakrile.

"Kako su mi rekli zaposleni, on je prošle nedelje dobio otkaz", rekao je Lučić.

Prema poslednjim informacijama, Nebojša je ispalio ukupno pet metaka, pobegao sa lica mesta, a nakon toga pokušao da pokušao da izvrši samoubistvo izazvavši eksploziju koja je zapalila stan.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo zašto je programer ubio kolegu i pokušao da ubije sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track