PROGRAMER UBICA IZ RUZVELTOVE I DALJE ŽIVOTNO UGROŽEN: U životnoj opasnosti i mladić koga je ranio, a jedan zadobio teške prelome
Foto: Fotomontaža, Privatna Arhiva

epilog napada

PROGRAMER UBICA IZ RUZVELTOVE I DALJE ŽIVOTNO UGROŽEN: U životnoj opasnosti i mladić koga je ranio, a jedan zadobio teške prelome

Crna Hronika -

Programer Nebojša Stojiljković koji je upao sa pištoljem u bivšu firmu i ubio jednog a ranio više ljudi nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožen, saznaje Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Stojiljković je u Ruzveltovoj 55 ušao u firmu "Privredni savetnik za informacione tehnologije", odakle je nedavno otpušten, i otvorio vatru na prisutne.

Tom prilikom život je izgubio Branko Kanjevac, jedan muškarac je ranjen, a drugi povređen nakon iskakanja kroz prozor tokom pucnjave.

foto: Zoraba Jevtic

Kako Kurir saznaje, muškarac koji je ranjen takođe je u kritičnom stanju dok je mladić koji je iskočio zadobio teške prelome i nalazi se na ortopediji Urgentnog centra u Beogradu.

Inače, Stojiljković je nakon pucnjave otišao kući i aktivirao ručnu bombu. Ali ona ga nije ubila, već mu je zadala teške povrede i opekotine po telu.

(Kurir.rs/J.Ivić)

Foto Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DRAGOLJUB VIDEO MUŠKARCA U CRNOM S PIŠTOLJEM U RUCI: Ubica se javio koleginici, popeo na sprat, a onda je krenuo UŽAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track