Radnik EDB poginuo menjajući uličnu sijalicu

Nesreća

Radnik EDB poginuo menjajući uličnu sijalicu

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u Ulici Slobodana Bajića pored Instituta za kukuruz u Zemun Polju

BEOGRAD - Radnik Javnog komunalnog preduzeća "Javno osvetljenje" Beograd Dušan Pavlović (49) tragično je izgubio život na radnom mestu, saopštilo je to preduzeće

Nesreća se dogodila u Ulici Slobodana Bajića 1 A, pored Instituta za kukuruz u Zemun Polju. Radnik je poginuo nešto posle ponoći dok je menjao sijalicu ulične rasvete. Pokušaj lekara Hitne pomoći da reanimira 47-godišnjeg radnika nije uspeo. Nesreća se dogodila pored Instituta za kukuruz u Zemun Polju.

Pavlović je preminuo na licu mesta kada je vozilo, koje je dolazilo iz suprotnog smera, udarilo u kamion platformu JKP "Javno osvetljenje". I MUP je potvrdio da je u Zemun Polju, u Ulici Slobodana Bajića u 00.40 časova, teretno motorno vozilo udarilo je u hidrauličnu korpu parkiranog teretnog motornog vozila, iz kojeg je obavljana popravka ulične rasvete.

Pri tom je iz korpe ispao radnik koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, naveli su u Informativnoj službi MUP. Istragom će biti naknadno utvrđeno kako je došlo do ovog tragičnog događaja.

"Javno osvetljenje" Beograd izrazilo je najdublje saučešće porodici tragično preminulog radnika koji je od osnivanja savesno i odgovorno obavljao posao vodećeg elektromontera u preduzeću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track