(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) BRUTALNI OBRAČUN U KAFIĆU ZBOG DROGE!? Kurirova objava pokrenula akciju hapšenja! Jake policijske snage u Aranđelovcu
Foto: Printscreen

MAKLJAŽA

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) BRUTALNI OBRAČUN U KAFIĆU ZBOG DROGE!? Kurirova objava pokrenula akciju hapšenja! Jake policijske snage u Aranđelovcu

Crna Hronika -

U toku akcije hapšenja aktera tuče sa snimka, koji je „Kurir“ ekskluzivno objavio, policija je večeras privela N.G. (31) i S.T (36) iz Aranđelovca, zato što su učestovali u obračunu pre nedelju dana u kafiću „Dolče vita“.

Njih dvojica su sudeći po video zapisu sa kamere, izvukli deblji kraj pošto su napadnuti od druge grupe mladića. Oni su posle saslušanja i davanja iskaza pušteni kući.

Policija traga za V.P. (35) iz Aranđelovca i njegovim pomagačima.

V.P. je sa još najmanje dvojicom prijatelja napao mladiće koji su večeras privedeni, a kako se vidi na snimku potegao je i pištolj, koji je ispao pored šanka u toku obračuna. Traga se i za njegovim pomagačima koji su sa teritorije Beograda .

Tuča, čiji je snimak potresao srpsku javnost dogodila se pred ženom i decom u ovom mirnom porodičnom kafiću. U MUP nisu mogli da nam potvrde zvanično ovu informaciju. Nezvanično saznajemo da je u toku identifikacija čoveka maskiranog belom kapuljačom koji tuče S.T, kod izlaznih vrata kafića. U Aranđelovcu su locirane jake policijske snage.

Naredba da se počinici uhapse u najhitnijem mogućem roku stigla je iz vrha MUP-a, a inspektori za zaštitu zakonitosti, saznajemo nezvanično ispituju kako je u prvom navratu za ovo delo napisana samo prekršajna prijava od strane policijskih službenika u PS Aranđelovac. Prijava je napisana sa dosta grešaka u odnosu na činjenično stanje sa snimka, dok se pištolj nigde ni ne pominje.

Očekuje se da istragu uključi i unutrašnja kontrola MUP-a. Sva lica, sem S.T. imaju debela policijska dosija, a neka se povezuju sa trgovinom narkotika.

Očekuje se da se u toku sutrašnjeg dana saopštenjem oglasi MUP.

Potraga je u toku.

(Kurir.rs/E.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBI OPET ŠVERCUJU KOKAIN NA ZAPADU! Hapšenja u Grčkoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track