KOMUNALNI POLICAJAC DAVIO SVOJU DEVOJKU?! Incident u Valjevu!
Foto: Dragana Udovičić

KOMUNALNI POLICAJAC DAVIO SVOJU DEVOJKU?! Incident u Valjevu!

Crna Hronika -

Komunalni policajac M. B. (35) iz Valjeva osumnjičen je da je fizički napao i davio A. J. (35) sa kojom je, kako se pretpostavlja, duže vreme u vezi.

Ona je prijavila da je M. B. na nju navodno nasrnuo u prostorijama komunalne policije. Izrečena mu je hitna mera privremene zabrane da kontaktira i da joj prilazi do 48 časova. Nadležni sud tu meru je produžio na 30 dana.

Do svađe je, navodno, došlo u kancelariji, u vreme kada je M. B. bio na dužnosti i trebalo je da bude na terenu. Svađa je izbila, saznajemo nezvanično, verovatno kada je u računar komunalne policije prebacivao fotografije iz službenog telefona koji je, kako se pretpostavlja, prethodno bio dao A. J. na korišćenje.

Posle rasprave, komunalni policajac je nasrnuo na A. J., čak je, po njenoj tvrdnji i davio. Sve je prijavila policiji, ali nije pristala da ode na lekarski pregled. Utvrđeno je da je M. B. bio pod dejstvom alkohola.

U upravi komunalne policije u Valjevu rekli su da su obavešteni o incidentu i da čekaju izveštaj Policijske uprave, nakon čega će postupiti po propisima. Inače, M. B. u valjevskoj komunalnoj policiji radi od njenog osnivanja 2010. godine.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track