JEZIVA SUDBINA: Mužu Jelenine doktorke pucali u potiljak! Dopisivala se sa njom u trenutku kad je ubijena
Foto: Privatna arhiva

Neverovatna kob prijateljice Marjanovića

JEZIVA SUDBINA: Mužu Jelenine doktorke pucali u potiljak! Dopisivala se sa njom u trenutku kad je ubijena

Crna Hronika -

Milani Šišić, doktorki iz Borče, s kojom je prijateljica Jelena Marjanović kontaktirala nekoliko minuta pred smrt, 2005. upucan je muž, taksista Nezir Šišić

Milana Šišić, doktorka iz Borče kojoj je prijateljica, pevačica Jelena Marjanović, poslala poslednji SMS nekoliko minuta pre nego što je ubijena na nasipu u Crvenki, supruga je taksiste Nezira Šišića (46), koji je brutalno likvidiran 2005, saznaje Kurir.

Stravično ubistvo svojevremeno je potreslo Srbiju, a za ovaj zločin osuđena je Olivera Krsmanić (20), najpre na 40 godina, a potom joj je Apelacioni sud smanjio kaznu na 15 godina zatvora.

Ćerka već saslušana

Kurir je juče pokušao da kontaktira s Milanom, ali na telefon se javila njena ćerka Andrea, koja je rekla da njena majka ne želi da govori o smrti pokojne pevačice, niti o ubistvu njenog oca. Milana Šišić, koja je vodila zdravstveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojne Zorice Krsmanović, majke pevačice, poslednja je osoba sa kojom je Jelena razmenila poruke pre nego što je ubijena.

- Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april - kaže izvor Kurira.

On napominje da bi ovo svedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

- Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom ćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana - podseća sagovornik Kurira.

Strašno podsećanje

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala. Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

Izvor Kurira kaže da je Milani i njenoj ćerki teško pala Jelenina smrt.

- Nesrećnu ženu ovo je podsetilo na brutalno ubistvo supruga Nezira. On je kobnog dana primio poziv i povezao Oliveru Krsmanić. Ona je sela na zadnje sedište, izvadila pištolj i pucala mu u potiljak. Taksimetar je otkucao 597 dinara - podseća naš sagovornik.

foto: Privatna arhiva

Olivera Krsmanić

PUCALA ŠIŠIĆU U POTILJAK

Olivera Krsmanić je taksisti Neziru Šišiću pucala u potiljak, a kako se navodi u presudi Apelacionog suda, koji joj je kaznu smanjio sa 40 na 15 godina zatvora, kada ga je ubila, Olivera je sela na prednje sedište, nogama izgurala telo iz automobila i taksijem ubijenog se odvezla do Guncata, kod svog prijatelja Slobodana Jordanova, koji je osuđen istom presudom na 17 godina.

On joj se pridružio u taksiju i zajedno su nastavili krvavi pohod. Zaustavili su se na pumpi u Mojsinju, gde je Jordanov tu ubio radnika Zorana Radovića (29). Prilikom kasnijeg hapšenja ranili su policajca.

Kurir / Jelana Spasić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track