KURIROV SPECIJAL BIZARNA BITKA OKO ZORANA MARJANOVIĆA: Rada Matić protiv Zorice Mitrović
Foto: Privatna Arhiva, Aleksandar Jovanović Cile

Rat dve žene zbog muža Jelene Marjanović

KURIROV SPECIJAL BIZARNA BITKA OKO ZORANA MARJANOVIĆA: Rada Matić protiv Zorice Mitrović

Crna Hronika -

Rada Matić iz Beča bila e član Fejsbuk grupe „Podrška Zoranu Marjanoviću“, a Zoricu Mitrović Marjanović je poznavao odranije, kada je sa Jelenom odlazio na televiziju Hepi.

Rada Matić, medicinska sestra iz Beča, rodom iz Koceljeve, dospela je u žižu javnosti početkom juna 2016, kad su mediji objavili njenu prepisku sa Zoranom Marjanovićem.

Ona je bila jedan od članova Fejsbuk grupe „Podrška Zoranu Marjanoviću“, koja je nastala već u prvim danima istrage ubistva pevačice, u trenutku kad se već uveliko u medijima spekulisalo da je Zoran ubica.

Njih dvoje su komunicirali najpre putem te grupe, da bi potom dopisivanje nastavili preko Vajbera. Poruke lascivne sadržine - koji nikako nisu priličile čoveku kome je supruga brutalno ubijena, a koji je istovremeno u javnosti pokušavao da ostavi utisak ucveljenog udovca - dospele su u javnost. Matićka je potom optužila porodicu Marjanović da je sektaška, a Zoran se branio navodima da mu je sve namešteno. Kurir je ubrzo otkrio da je Matićeva doputovala u Beograd iz Beča po nalogu beogradske policije, kao i da je trebalo da posluži kao mamac i pomogne u raskrinkavanju Zorana. To se, međutim, nije desilo, a Matićeva je nastavila da se verbalno obračunava s Marjanovićima putem društvenih mreža i medija.

Nakon Zoranovog hapšenja u prvi plan je isplivala još jedna žena - Zorica Zoka Mitrović, koju je upoznao na televiziji Hepi. Ona je, navodno, poslednjih meseci bila s Marjanovićem u vezi, a zajedno sa sinom iz prvog braka boravila je u njihovoj kući u borčanskom naselju Crvenka.

Ona je takođe tvrdila da je Zoran nevin, a sa neistomišljenicima, a posebno novinarima, brutalno se obračunavala na društvenim mrežama. Tako se u jednom trenutku sukobila i s Matićkom iz Beča, koja je u poslednjem javnom obraćanju pritvorenom Zoranu napisala da zna da se Zoka vratila u svoju kuću, kao i da se nada da će on narednih 39 godina provesti u zatvoru.

(Kurir.rs/Ivan Milićević/Foto: Aleksandar Jovanović, Privatna Arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JELENU JE UBILA PORODICA, MOĆNIK ILI LUDAK? 6 teorija zavere oko ubistva pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track