ZNAK SA NEBESA: Pukla flaša s vinom na Jeleninom grobu!
Foto: Zorana Jevtić

Obeležena godišnjica smrti

ZNAK SA NEBESA: Pukla flaša s vinom na Jeleninom grobu!

Crna Hronika -

Na groblje u Borči juče su došli pevačicin svekar Vladimir i Zoranov sin iz prvog braka Uroš, ali ne i svekrva Zorica i dever Miloš

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, juče je s unukom Urošem i kumom Verom Vukomanović posetio pevačicin grob na dvogodišnjicu njene smrti. Na groblje nije došla svekrva ubijene pevačice Zorica Krsmanović, kao ni njen dever Miloš i njegova supruga Milica.

foto: Zorana Jevtić

Marjanovići su na grob stigli oko podneva, a sveće na Jeleninom grobu, umesto Zorana Marjanovića i njihove ćerkice Jane, upalio je Zoranov sin iz prvog braka Uroš.

- Jana je na izletu s vrtićem i nije mogla da dođe. Dovodili smo je za 8. mart, ostavila je mami poklon na grobu. Uostalom, kada god ona ima želju da dođe da poseti mamin grob, mi joj u tome udovoljimo - rekao je Vladimir, koji je na grob ubijene snaje izneo crno vino, žito, doneo cveće i upalio sveće.

foto: Zorana Jevtić

Pop iz Borče potom je održao molitvu, a pred kraj čitanja grobljem je odjeknuo prasak. Flaša sa crvenim ispala je na mermernu ploču i razbila se. Ostalo je nejasno da li je sveštenik ispustio flašu kada je prelivao žito ili je ona sama pala.

foto: Privatna Arhiva

- Ovo mora da je neki znak s neba. Kao da ih je Jelena gledala i možda na ovaj način poslala poruku. Staro je verovanje da kad umrlog ne posećuješ često, on nađe način da iskaže ljutnju. E sad, šta proliveno crveno vino znači, nek se sami zapitaju - rekao je juče jedan čovek koji se zatekao u blizini pevačinog groba.

foto: Zorana Jevtić

Komentarišući pomen koji je u subotu obeležila Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović, Vladimir Marjanović je rekao da mu nije poznato iz kog razloga su izašli na groblje dva dana ranije. On je odbio da komentariše bilo šta o optužnici protiv njegovog sina Zorana.

- Zoran je u pritvoru zbog uznemiravanja javnosti, ne želimo da dajemo bilo kakve komentare - rekao je Vladimir.

foto: Zorana Jevtić

Tetke na grobu

BOLJE JE DA JE ONA NAMA PALILA SVEĆE

Tetke ubijene pevačice Jelene, odnosno sestre njene pokojne majke Zorice, grob su posetile sat vremena pre Marjanovića. One su prvo obišle Jelenin grob, potom Zoričin, a nakon toga su otišle na nasip.

- Bolje da je ona nama palila sveće, a ne mi njoj... Ko će drugi da je obiđe ako ne mi. I majka joj jadna trune u grobu - rekla je plačnim glasom Goca, Jelenina tetka iz Novog Pazara. Grob su obišle i Jelenine tetke Ljubica i Slavica.

Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) PRIŠTINA POČINJE SA FORMIRANJEM ZSO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track