KRVAVI OBRAČUN ISPRED HOSTELA U BEOGRADU: Pijani Rusi izboli zemljaka u centru grada!
Foto: Kurir

Krvavo

KRVAVI OBRAČUN ISPRED HOSTELA U BEOGRADU: Pijani Rusi izboli zemljaka u centru grada!

Crna Hronika -

Vladimir S. (32) povređen posle svađe i tuče na ulici blizu Kalemegdana

Ruski državljanin Vladimir S. (32) izboden je nožem u noći između srede i četvrtka, kada se sa svojim zemljacima sukobio ispred jednog hostela u centru Beograda. Nesrećni čovek je u teškom stanju odvezen u Urgentni centar.

Kako nezvanično saznajemo, incidentu koji se u dva sata posle ponoći dogodio u Uzun Mirkovoj ulici prethodila je svađa četvorice ruskih državljana u jednoj od soba hostela.

Napili se i posvađali

- Momci su se tokom večeri napili i žestoko posvađali. Vladimir je potom sa jednim drugarom izašao da se prošeta. Po povratku, njegovi zemljaci izašli su iz hostela i počeli međusobno da se tuku. Stvar je izmakla kontroli kada je jedan od njih izvadio nož i zario ga Vladimiru u grudi i vrat. Krv je šikljala po pešačkom prelazu - kaže naš izvor i dodaje:

- Vladimira, koji je u lokvi krvi ležao na asfaltu, primetio je radnik obližnjeg kioska kada je čuo njegovog poznanika kako na ruskom jeziku doziva u pomoć. Zaprepašćen prizorom, radnik je odmah pozvao Hitnu pomoć.

Jedan Rus priveden

Jedan od zaposlenih u hostelu rekao je za Kurir da je upućen u dešavanje ispred njihove zgrade.

- Čuli smo šta se desilo i pozvali Hitnu pomoć zabrinuti za zdravlje našeg gosta. Rekli su nam da će preživeti i zahvalni smo Bogu - kazali su za Kurir iz hostela. Nezvanično, jedan od Rusa otišao je sa policijom, dok se za napadačima traga.

Kurir / D. S.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) "HARADINAJ JE NEOSUĐENI TERORISTA KOJI BI DA PONOVI ZLOČIN!" Bezbednost Srba na KiM ponovo ugrožena?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track