KRVAVI VASKRS KOD VELIKE PLANE: Mladić tukao komšiju dok mu nije smrskao glavu
Foto: Privatna Arhiva

Nemanja M. uhapšen zbog ubistva starca

KRVAVI VASKRS KOD VELIKE PLANE: Mladić tukao komšiju dok mu nije smrskao glavu

Crna Hronika -

N. M. (25) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u selu Donje Livadice kod Velike Plane nasmrt pretukao svog komšiju, zidara Miroslava T. (77).

Telo nesrećnog čoveka pronađeno je ujutru, na Vaskrs.

- Meštanin koji je krenuo na posao pronašao je Miroslava u kanalu pored puta - objašnjava izvor Kurira upućen u istragu.

Nakon obdukcije potvrđeno je da je Miroslav ubijen.

- Čoveku je bila smrskana glava. Odmah je uhapšen N. M., s kojim je Miroslav viđen prethodne večeri. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo, a određen mu je pritvor. Inače, ovaj mladić je odranije poznat policiji zbog nasilja u porodici - priča naš sagovornik.

Komšije Miroslava T. kažu da je on juče sahranjen, a da po selu kolaju različite verzije zločina.

- Navodno, Miroslav i osumnjičeni su kobne večeri u društvu još trojice meštana pili. Kad su krenuli kući, Miroslav je padao po putu, a oni su ga podizali. Priča se da ga je neko tokom guranja udarao. Muškarci iz društva su privedeni, ali je N. M. odmah priznao da ga je on udario - kaže komšija. Po drugoj verziji, Miroslav i N. M. su odranije bili u sporu oko nekog traktora, pa je zato došlo do krvavog obračuna.

Meštani za Miroslava imaju samo reči hvale.

- Bio je vredan i radan. Ima dva sina, od kojih jedan živi u Beogradu, dok je drugi ostao s njim u selu. Unuk mu radi u Italiji - rekli su meštani sela Donje Livadice.

Kurir / J. I. - D. S.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track