Najnovije vesti

LUKSUZNU ČUKU STRPAO U TRENERKU, A KUTIJU U KOFER: Novosađanin pao na BG aerodromu sa satom od RUŽIČASTOG ZLATA vrednim 50.000 dolara!
Foto: Carina Srbije

Pokušao da ga prošvercuje

LUKSUZNU ČUKU STRPAO U TRENERKU, A KUTIJU U KOFER: Novosađanin pao na BG aerodromu sa satom od RUŽIČASTOG ZLATA vrednim 50.000 dolara!

Crna Hronika

BEOGRAD - Carinici na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zaplenili su skupoceni muški sat od ružičastog zlata čija je vrednost gotovo 50.000 američkih dolara, koji je pokušao da prokrijumčari jedan 31-godišnji Novosađanin.

foto: Carina Srbije

On je 12. aprila pokupio svoj prtljag sa aerodroma i uputio se na zeleni kontrolni prelaz, čime je stavio do znanja da nema ništa da prijavi za carinjenje. Carinici su, međutim, kod tog putnika koji je iz Čikaga doputovao preko Minhena u prtljagu pronašli praznu kutiju luksuznog sata brenda "odemar pige".

"Na pitanje gde se nalazi sat, putnik je odgovorio da je kod njegovog prijatelja, a da je samo kutija ostala u njegovom prtljagu. Na ponovljeno pitanje da li je siguran da sat nije kod njega, putnik se predomislio pa je iz džepa trenerke, ipak, izvadio luksuzni sat od ružičastog zlata. Kako je naveo, sat je poklon iz Amerike za prijatelja, a nije znao da treba da ga prijavi na carini", navodi se u saopštenju.

Carina je navela da je reč o luksuznom muškom satu švajcarskog proizvođača čija je vrednost oko pet miliona dinara, odnosno oko 50.000 američkih dolara. 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Carina Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) IMA LI SRBIJA ČEMU DA SE NADA?! Vučić i Merkel o Kosovu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...