Najnovije vesti

OSVETA PREVARENOG VLASNIKA STANA: Podstanarke ga pokrale, on im izlepio fotografije po gradu!
Foto: B.R.

Okačio „poternice“ po celom Prokuplju

OSVETA PREVARENOG VLASNIKA STANA: Podstanarke ga pokrale, on im izlepio fotografije po gradu!

Crna Hronika

Slobodan Živaljević kaže da želi druge da upozori da paze kome izdaju stan

Slobodan Živaljević iz Lazarevca prijavio je prokupačkoj policiji da su ga pokrale podstanarke, koje su u njegovoj porodičnoj kući u Prokuplju stanovale pet meseci. Očajan zbog toga, ali i da bi sprečio da se nekom drugom desi isto, on je po celom Prokuplju izlepio fotografije podstanarki sa informacijama o tome šta su uradile.


Živaljević kaže da Slađana M. i Živka D. nisu platile kiriju pet meseci, da su ostavile dug za komunalije 31.000 dinara i da su dosta stvari iznele iz kuće kad su napustile stan.

 

- Ovo je prvi put da sam izdao kuću, jer sam majku doveo kod mene u Lazarevac, gde je u međuvremenu i preminula. Računao sam da je bolje da neko bude u kući, pa sam je izdao majci i ćerki koja ima dvoje male dece. Nikada nisam dolazio, ali sam ih nekoliko puta opomenuo da ne plaćaju stanarinu. I posle pet meseci mi je komšija javio da su se iselile. Kada sam došao da proverim, imao sam šta da vidim. Pola stvari je izneto iz kuće, a dug za struju i stanarinu otišao je u nebo - priča Živaljević.


On dodaje da je slučaj odmah prijavio policiji i da mu je rečeno da će od Slađane M. i Živke D. da uzmu izjave, ali da će teško bilo šta moći da se uradi. Kako navodi, mogu da ih terete samo za krađu, a pošto nemaju stabilna primanja, neće moći ni da naplati svoje.


Očajan čovek je potom, želeći da upozori druge Prokupčane koji izdaju stan, sa Fejsbuka odštampao slike obe žene i izlepio ih svugde po Prokuplju.

 

- Tek tada me je pozvala Slađana i rekla da ona to nije učinila, da je to njena majka i da nije lepo što sam stavio njenu sliku. A danima pre toga sam ih zvao i nisu odgovarale - ističe naš sagovornik.


Živaljević kaže da će verovatno morati da se oprosti od stvari koje su mu ukradene i novca koji mu duguju, ali da želi da upozori sve ostale da vode računa koga primaju u svoje kuće i stanove.

 

 

Kurir / B. R.

 

Foto: B.R.

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) MOBILNI TELEFON VAM JE NAJVEĆA OPASNOST! Evo i dokaza!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...