Najnovije vesti

pOSLE VIŠEČASOVNE DRAME

(KURIR TV) SIŠAO S KROVA PA DAO IZJAVU: Bolje da ostane mojoj porodici, nego da mi otmu! Vlasnik hotela objasnio ZAŠTO JE HTEO DA SKOČI S KROVA!

Crna Hronika

BEOGRAD - Bolje da skočim... Bolje da ostane mojoj porodici nego da mi otmu, rekao je Bojan Radovanović (49), vlasnik "Prestiža" u Bulevaru vojvode Mišića, koji je jutros pretio da će skočiti s krova svog hotela.

foto: Vladimir Šporčić

Jutrošnja višečasovna drama okončana je oko 10.30 sati posle čega je njen akter sišao s krova svog hotela i u pratnji advokata medijima objasnio o čemu je reč i zašto se tamo uopšte penjao.

 

Prema prvim informacijama od jutros, Radovanović je navodno pretio da će skočiti zbog 300.000 evra duga da bi se u međuvremenu ispostavilo da je posredi prava pravna zavrzlama.

foto: Vladimir Šporčić

- Da li samoubistvo nešto rešava... Rešava da ostane mojoj porodici i mojim radnicima... Bolje nego da mi otmu... Kad neće država to da reši... S kim sam pregovarao gore na krovu?... Ko je pričao sa mnom telefonom? ... Ne znam ko me zvao... Znam da su me zvali prijatelji, rodbina... - rekao je Radovanović na pitanje da li bi njegov skok uopšte išta rešio.

Njegova jutrošnja namera da skoči alarmirala je policiju, Hitnu pomoć, vatrogasce, koji su satima bili u opsadnom stanju pored njegovog hotela.

foto: Vladimir Šporčić

Hotelijerov slučaj medijima je objasnio njegov advokat Edvin Prelić, koji je rekao sledeće: 

- To je kao kad bismo se vi i ja poravnali tako što bih ja vama dao stan nekog vašeg kolege... Sudija je to rešenje o poravnanju između Buhinog brata i njegovog kuma stavila van snage i to je dostavljeno izvršiteljki koja je dužna da poštuje to rešenje i po sili zakona odmah obustavi postupak iseljenja i izvršenja.

Policija je dužna da štiti imovinu građana i po zakonu i po Ustavu i nije sluga izvršiteljima, a policija je danas mudro postupila i ukazala izvršiteljima da će oni odgovarati za živote svih osoba koje su jutros bile u ovoj situaciji - rekao je advokat Prelić.

 

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...