UŽAS U STARIM BANOVCIMA: Muškarac (65) držao maloletnicu u podrumu kao seksualnu robinju!
Foto: Shutterstock

horor u srbiji

UŽAS U STARIM BANOVCIMA: Muškarac (65) držao maloletnicu u podrumu kao seksualnu robinju!

Crna Hronika -

Muškarac D. R. (65) iz Starih Banovaca uhapšen je zbog sumnje da je deset dana seksualno zlostavljao maloletnu devojčicu, koju je držao kao robinju u svojoj kući.

Porodica maltretirane i seksualno napastvovane devojčice je, kako nezvanično saznajemo, njen nestanak prijavila u subotu, 14. marta. Mesec dana kasnije, prilikom pretresa kuće muškarca zbog sumnje da u njoj čuva oružje, devojčica je pronađena u jednoj od soba.

- Dete je policiji reklo da ju je D. R. redovno seksualno zlostavljao upotrebljavajući divljačku silu. Takođe, zabranio joj je da izlazi iz kuće. Pretio joj je da će je ubiti ako se usudi da pređe prag. Drhtala je, zbunjeno zurila i vapila za vazduhom kad ju je policija pronašla kako nepomično sedi na podu mračne i prašnjave sobe - kaže naš izvor.

Nezvanično, devojčica je bila u hraniteljskoj porodici, koju je svojevoljno napustila i završila u stanu nepoznatog muškarca.

- Ona je ranije u više navrata odlazila od kuće, ali se uvek vraćala. Nije je bilo nekoliko dana, pa je prijavljen njen nestanak - navodi izvor Kurira.

Policija je, kaže naš sagovornik, u stanu D. R. prilikom pretresa pronašla gasni pištolj sa četiri metka za koji muškarac nije imao dozvolu.

- Seksualni manijak je odmah priveden i zadržan u policijskoj stanici. Potom je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Određen mu je i pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kurir / D. S.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track