TUČA U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Života iz Paraćina zbog TV oteran u smrt
Foto: AP/Ilustracija

Osumnjičenom određen pritvor do 30 dana

TUČA U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Života iz Paraćina zbog TV oteran u smrt

Crna Hronika -

Posvađali se oko programa koji će gledati na televiziji

BEOGRAD/JAGODINA - Života K. (77) iz Paraćina, kog je 15. aprila u Gerontološkom centru u Jagodini, udario sustanar P. S. iz Kraljeva, preminuo je u Opštoj bolnici u Ćupriji, a osumnjičenom je, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini, odredio pritvor do 30 dana.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti Živote K. izliv krvi u mozak, rečeno je Tanjugu. Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas, da je P. S. (52) uhapšen, "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom".

"Sumja se da je 15. aprila u Gerontološkom centru u Jagodini P.S, čiji je korisnik, više puta udario 77.godišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda, preminuo četiri dana kasnije", stoji u saopštenju.

Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati a nakon saslušanja, "sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini, odredio mu je pritvor do 30 dana".

Lokalni mediji pišu da je P.S udario Životu K, zbog daljinskog upravljača za TV jer nisu mogli da se dogovore koji program da gledaju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track