STRAVIČNO UBISTVO U STOPANJI KOD KRUŠEVCA: Komšija Miljko im se danima nije javljao, a onda su ušli u njegovo dvorište i ZATEKLI JEZIV PRIZOR!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

KRVAVI TRAGOVI VODILI OD ŠTALE DO STARE KUĆE

STRAVIČNO UBISTVO U STOPANJI KOD KRUŠEVCA: Komšija Miljko im se danima nije javljao, a onda su ušli u njegovo dvorište i ZATEKLI JEZIV PRIZOR!

Crna Hronika -

U selu Stopanja pronađeno je telo ubijenog Miljka Jaćimovića (73), a leš su u sredu pronašle komšije.

Kako saznaje Kurir, komšije su ušle u dvorište Miljkove kuće i zatekle jeziv prizor. Oni ga, kako kažu, nisu videli ceo dan, a nije im ni otvarao kapiju.

Prema poslednjim informacijama, telo je pronađeno sa dubokom ranom u glavi u staroj kući, sedeo je na stolici u hodniku, a krvavi tragovi su vodili od štale do te stare kuće.

Sumnja se da je meštanin Stopanje napadnut, a policija je više puta od srede do danas obišla Miljkovu kuću kako bi prikupila sve neophodne tragove, dok su neki čak pronađeni na ulici.

"Miljko je bio dobar čovek, nije se nikome zamerio. Sumnjamo da je neko pokušao da ga opljačka i da ga tada ubio. Navodno priča se da su zatečeni tragovi premetačina", kažu komšije za Kurir.

Kruševačka policija je potvrdila da je u Stopanji pronađeno telo muškarca i da policijski službenici rade na prikupljanju činjenica.

(Kurir.rs/J.I./Foto: Dragana Udovičić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track