POGINUO RADNIK  Nesrećni limar pao je s visine od oko 12 metara i na mestu ostao mrtav!
Foto: Jelena Rafailović

Tragedija na gradilištu na Savskom vencu

POGINUO RADNIK Nesrećni limar pao je s visine od oko 12 metara i na mestu ostao mrtav!

Crna Hronika -

Miodrag Z. (57) poginuo je u subotu oko 9.10 sati u Ulici Slavka Ćuruvije bb na Savskom vencu kad je pao sa skele dok je radio limarske poslove na stambenoj zgradi.

Nesrećni limar pao je s visine od oko 12 metara i ostao mrtav na licu mesta. Istragom će biti utvrđeno da li je čoveku pozlilo ili je iz nekog drugog razloga izgubio ravnotežu i pao na beton.

On je, kako nezvanično saznajemo, na gradilištu bio sa još jednim kolegom.

- Kolega nastradalog čoveka nije bio pored njega i ne zna kako je pao. Rekao je samo da je čuo tup udarac, a kad je došao do tog mesta, zatekao je Miodraga kako nepomično leži na betonu. Pretpostavlja se da je pao sa drugog sprata zgrade dok je radio limarske radove - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

On je dodao da je kolega odmah zvao Hitnu pomoć, ali da su lekari, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt nesrećnog čoveka. Prema nepotvrđenim informacijama, nastradali Miodrag živeo je na Altini, a iza sebe je ostavio ženu i ćerku.

- Ništa nije ukazivalo na tragediju. Nije se žalio i još uvek nije poznat uzrok pada. Imao je šlem na glavi, ali nije bio vezan, to jest osiguran od pada. Policija je obavila uviđaj, a telo je poslato na obdukciju, gde će biti utvrđen uzrok smrti - objasnio je naš sagovornik blizak istrazi. Na gradilištu smo zatekli i kolegu nastradalog limara, ali on zbog šoka koji je preživeo nije bio u stanju ništa da nam kaže. - Ne znam, ne mogu ništa da kažem - rekao je u prolazu potreseni radnik.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja