POZADINA SUROVE LIKVIDACIJE ŠEFA KRUŠEVAČKOG PODZEMLJA: Stanković ubijen zbog sukoba svog sina USRED BELA DANA!
Foto: Fejsbuk

Sačekuša u Kruševcu

POZADINA SUROVE LIKVIDACIJE ŠEFA KRUŠEVAČKOG PODZEMLJA: Stanković ubijen zbog sukoba svog sina USRED BELA DANA!

Crna Hronika -

Vojin Stanković (41), koji je u ponedeljak ubijen u Kruševcu, najverovatnije je nastradao zbog neraščišćenih računa njegovog starijeg sina s napadačem S. R. (25), koji je u bekstvu.

Stanković, koji prema operativnim podacima važi za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, likvidiran je u centru grada dok je sedeo u jednom kafiću. U trenutku pucnjave, na ulici je bilo mnogo prolaznika.

- Navodno, ubica je na Stankovića ispalio sedam hitaca, jer je toliko čaura pronađeno na mestu zločina. Međutim, njega je pogodio samo jedan. On je podigao ruku kako bi se zaštitio, ali mu je metak probio šaku i pogodio ga direktno u čelo - otkriva naš izvor upućen u istragu.

foto: Printsreen

Motiv ubistva su neraščišćeni računi koje imao sa S. R.

- Stariji Vojinov sin navodno se posvađao sa mladićem iz Kruševca i izvukao deblji kraj u tuči, posle se čega se Vojin obračunao s mladićem. Sumnja se da je upravo taj mladić ispalio hice Stankoviću u glavu - otkriva naš sagovornik.

Kako smo ranije pisali, Stanković je imao dosije u policiji zbog iznude i nasilničkog ponašanja. Operativni podaci ukazuju da se bavio i trgovinom drogom.

- Vojinov otac Dejan Stanković, zvani Ždrokinac, i njegov brat blizanac, koji se takođe zove Vojin, uveli su ga u svet kriminala. Vojinov otac i stric su jednojajčani blizanci i za njih je javnost čula posle ubistva stomatologa Milutina Rokića 2014. u Kruševcu. Međutim, kako nije bilo moguće utvrditi koji je od braće, Vojin ili Dejan, pucao u zubara jer imaju isti DNK, oslobođeni su optužbi - podseća sagovornik Kurira.

(Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: Printscreen, Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LIKVIDACIJA UŽIVO: Ovako je izešetan Maradona (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track