PORODICE TRAGIČNO STRADALIH LOVACA U ŠOKU: Svi su na lekovima za smirenje, Miroslavov brat je pao niz stepenice i slomio ruku
Foto: Vladimir Šporčić

tragedija

PORODICE TRAGIČNO STRADALIH LOVACA U ŠOKU: Svi su na lekovima za smirenje, Miroslavov brat je pao niz stepenice i slomio ruku

Crna Hronika -

Tragična smrt lovca Miroslava Kalina (34) iz Idvora, kog je greškom ubio drugi lovac iz susednog sela, Viorel Stoja (51) iz Uzdina, koji se nakon toga ubio zbog griže savesti, pogodila je meštane oba sela.

- Ovo je velika tragedija za sve nas. Porodica Miroslava Kalina je potpuno van sebe, svi su na lekovima za smirenje. Šta da kažem kad je njegov rođeni brat, kad je saznao za tragediju, pao niz stepenice i polomio ruku - priča jedan od poznanika porodice Kalin.

Kako navodi, Miroslav će danas biti sahranjen na lokalnom groblju.

- Porodica Kalin u selu važi za jednu od bogatijih. Pošteni, vredni i dobri ljudi. Takav je bio i Miroslav. Niko ne može da veruje da se takva tragedija desila - priča naš sagovornik.

Miroslav Kalin
Miroslav Kalinfoto: Privatna Arhiva

U susednom Uzdinu, odakle je Viorel Stoja, takođe su u šoku.

- Ne smem ni da razmišljam šta je Viorelu prolazilo kroz glavu kad je shvatio šta je uradio. Međutim, kasno je bilo. Verujem da se iste večeri ubio jer nije mogao da se pomiri s tim da je ubio čoveka, i to mlađeg kolegu - kaže jedan od komšija.

Viorel Stoja
Viorel Stojafoto: Privatna Arhiva

On je istakao da Viorela nije našla majka, već rođak.

- Ušao je u njegovu sobu i zatekao ga u krevetu. Ležao je na leđima, a pištolj kojim je pucao sebi u glavu je bio pored njega - rekao nam je sagovornik.

(Kurir.rs/J.R.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STRAVA I UŽAS U ŠUMI U KOVAČICI: Lovac ubio drugog lovca, kada je shvatio šta je učinio - presudio i sebi (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja