ZNAŠ LI DA ĆU DA TE J...M, DUŠU ĆU DA TI IZVADIM: Pedofil iz Leskovca pretio devojčici (13) na najbolesniji način! (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen, Shutterstock

Užasno

ZNAŠ LI DA ĆU DA TE J...M, DUŠU ĆU DA TI IZVADIM: Pedofil iz Leskovca pretio devojčici (13) na najbolesniji način! (FOTO)

Crna Hronika -

Prepiska objavljena na Fejsbuk stranici "Borba protiv pedofilije", pokazuje način na koji je monstrum seksualno zlostavljao maloletnicu, kao i kako joj je pretio

Javnost u Srbiji na svakih nekoliko dana potresaju priče seksualnih manijaka koji napadaju decu, uništavaju im živote i stvaraju traume koje nikad neće proći.

Ovo je jedna od užasnih priča:

Znaš li da ću da te je..m, dušu ću da ti izvadim", "E, je..o sam ti mamicu kur...sku, znaš" samo su neke od strašnih rečenica koje je pedofil napisao devojčici od 13 godina, nakon što je odbila da se slika gola i da mu pošalje fotografiju.

1 / 21 Foto: Facebook Printscreen, Shutterstock

Prepiska objavljena na Fejsbuk stranici "Borba protiv pedofilije", pokazuje način na koji je monstrum seksualno zlostavljao maloletnicu, kao i kako joj je pretio.

Pedofili vrbuju nevine devojčice na sve načine, i veoma često i putem društvenih mreža. Šalju zahteve maloletnicama sa nadom da će ih seksualno iskoristiti. Takav cilj imao je i muškarac u 30-tim godinama.

Za početak je devojčici postavljao sasvim obična pitanja, ali mu je, naravno, odgovor na jedno bio posebno bitan.

Kad je saznao da se radi o detetu, manijak je nastavio dopisivanje i ne gubeći vreme, možda iz straha da će žrtva da "pobegne" tražio je fotografiju maloletnici, ne znajući da se radi o lažnom profilu, i da osoba sa kojom se dopisuje zapravo nije devojčica.

A onda je poslao svoju i to iz kreveta i bez majice.

Manijak je nastavio da insistira da se nevina devojčica slika, i da mu pošalje fotografiju.

Zatim je "maloletnica" postavila pitanje da li on voli curice. Na osnovu načina na koji je napisao svoj odgovor, može da se izvuče zaključak da se u tom momentu dodatno uzbudio. I onda je poslao bolestan zahtev od kog većina ljudi ostane šokirana.

Naravno da se devojčica uplašila da se slika gola, a manijak se trudio da joj objasni da je to opušteno, iako je to što je monstrum tražio više nego stravično.

foto: Facebook Printscreen, Shutterstock

Nakon toga se neiskvarena i nezaštićena devojčica uplašila, i uklonila iz prijatelja muškarca koji bi po godinama mogao da joj bude otac.

Zatim je krenuo sa pretnjama koje su postajale sve gore. Nije mu bilo dovoljno što je pokušao da zloupotrebi dete, već ju je i zastrašivao.

Pretio je da će da "je prosledi njenim prijateljima".

Nakon pitanja koje je devojčica poslala, objasnio je da joj ne preti, mada je nastavio to da radi.

Devojčica je monstruma, pedofila, manijaka molila da je ne tera da se slika, ali on nije odustajao od svoje želje da je vidi golu.

Muškarac u 30-tim godinama se ipak sažalio, i pristao da devojčica "samo" pokaže grudi.

Onda se opet iznervirao i počeo da upućuje sve teže pretnje. Nakon njih napisao je rečenicu koju samo monstrum može da pošalje.

Devojčica ga je podsetila da ona ima samo 13 godina.

Za pedofila koji uznemirava nevine devojčice, najvažniji je dogovor i da neko održi reč. Strašno!

Postavio je uslov da se slika u majici odmah ili će sutra morati gola.

Prepiska je postajala sve izopačenija, bolesnija uz psovku od koje bi svakog prošla jeza.

Monstrum, koji je želeo da seksualno iskoristi devojčicu od samo 13 godina, na svaki način pokušavao je da u tome uspe. Prvo je pokušavao ljubazno da odobrovolji maloletnicu da se slika gola i da mu pošalje fotografije.

Kad mu to nije uspelo počeo je sa pretnjama. Na svu sreću profil služi da se otkriju bolesnici, i iza njega se ne nalazi nevino biće koje je tek započelo svoj život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track