UBISTVO NA ČUKARIČKOJ PADINI: Ognjena komšija pozvao da siđe u parkić u kojem je ubijen!?
Foto: Jelena Ivić/Kurir

IZREŠETAN FITNES INSTRUKTOR

UBISTVO NA ČUKARIČKOJ PADINI: Ognjena komšija pozvao da siđe u parkić u kojem je ubijen!?

Crna Hronika -

Ognjen Žanić (26) ubijen je u četvrtak uveče na Čukaričkoj padini, i to iza zgrade u kojoj stan ima ministar sporta Vanja Udovičić! Napadač za kojim se traga u nesrećnog mladića ispalio je tri hica, koja su ga pogodila u stomak, ruku i nogu, pa je on nakon borbe lekara preminuo u Urgentnom centru.

Ubistvo se dogodilo oko 21.30 časova u parkiću između zgrada. - Ognjen je sa drugom bio u svom stanu, u kojem živi s roditeljima i sestrom. Nakon nekog vremena rekao je ocu da ide napolje da se prošeta. Kad je sišao ispred zgrade, drugu je kazao da ga pričeka jer nešto mora da obavi - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, pretpostavlja se da je Ognjena neko pozvao da siđe, pa je on to i uradio.

- Proveravaju se navodi pojedinih svedoka da je Žanića zvao komšija da siđe u parkić u kom je ubijen. Tu mu je ubrzo prišao ubica i iz neposredne blizine ispalio u njega tri hica. Meci su ga pogodili u stomak, a očevici koji su se zadesili u blizini odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju - priča naš sagovornik.

foto: Jelena Ivić/Kurir

Uprkos brzoj reakciji lekara, mladić je preminuo u Urgentnom centru, gde su pokušali da saniraju povrede.

- Očevici su naveli da su videli mršavog mladića srednje visine, u crnim pantalonama i crnoj majici, kako beži s mesta zločina. Međutim, do sada nisu pronađene ni čaure ni oružje iz kog je pucano. Proverava se da li je u zločin umešan izvesni M. A., za koga se veruje da je bio u blizini parka u trenutku pucnjave - dodao je naš sagovornik.

Inače, Žanić je, prema nezvaničnim informacijama, bio navijač FK Rad.

- Istraga se kreće u više pravaca, ali zasad nema indicija da je zločin povezan s navijačima. Veruje se da je Žanić imao lični problem s nekim, koji je nažalost, ovako rešen. Obavljen je razgovor i uzet je telefon jednog mladića koji je bio u blizini - naveo je naš izvor.

Komšije iz ulice u kojoj je Ognjen stanovao s roditeljima i sestrom za nastradalog imaju samo reči hvale.

- On je bio divan mladić, sportista, odrastao je ovde u ulici. Kao dete je trenirao fudbal za Rad, a sada je radio u teretani kao fitnes instruktor. Nedavno je postao apsolvent na fakultetu. Nikad ga nismo videli ni sa kim sumnjivim, niti se bavio nelegalnim poslovima. Jadni njegovi roditelji, otac mu je preživeo dva infarkta.... Crko dabogda taj koji je ubio našeg Ognjena - kroz suze su pričale komšije koje su se okupile ispred Žanićeve zgrade.

Udovičić se ne javlja Stanari: Često viđamo Vanju

Komšije su potvrdile za Kurir da je Žanić ubijen kod zgrade u kojoj stan ima ministar sporta Vanja Udovičić. - On je ranije živeo malo dalje, ali već neko vreme ima stan u toj zgradi. Ne znamo da li je u trenutku ubistva bio tu, ali ga često viđamo kad izlazi iz zgrade. Moguće je i da tu stanuje neko iz njegove porodice, pa ih on obilazi - rekle su komšije. Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s ministrom Udovičićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: J.I.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRVAVI OBRAČUN NA ČUKARICI: Muškarac upucan u Radničkoj, u toku borba za njegov život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track