TRAGEDIJA U SUBOTIČKOM DOMU: Učenica pronađena mrtva u krevetu
Foto: Privatna Arhiva

bila je srčani bolesnik

TRAGEDIJA U SUBOTIČKOM DOMU: Učenica pronađena mrtva u krevetu

Crna Hronika -

SUBOTICA- Maloletna učenica G.V.(17) koja bi za dve nedelje proslavila punoletstvo, noćas je preminula u sobi školskog doma „Dositej Obradović“ u Subotici.

Devojka je rođena u Srpskom Krsturu, a drugarice koje su je našle u jutarnjim satima nepomičnu u sobi, bile su u šoku. One su znale da im je drugarica imala problema sa oboljenjem srca, ali nisu ni slutile da može da dođe do tako tragičnog završetka njenog života.

Kako Kurir saznaje, prema iskazima lekara, ona je preminula tokom noći između ponedeljka i utorka, nešto pre ponoći, ili tačnije posle 23 sata, a uzrok smrti je najverovatnije hronična bolest srca.

Devojčica je pohađala drugi razred Škole za slušno oštećena lica, a pri školi je i Dom učenika „Dositej Obradović“.

"Na žalost naša učenica je preminula, znali smo da je pod terapijom, zbog srčane bolesti, ali obdukcija će biti urađena da se utvrdi uzrok smrtnog slučaja,“ kažu iz školskog centra „Dositej Obradović“.

foto: Privatna Arhiva

Svi su potreseni, ali nisu komentarisali ovu tragediju, jer je ona i uvećala obavezu da još više budu pod kontrolom svi drugi učenici u tom Centru, gde ima dosta zdravstveno osetljive dece.

Devojčica G.V. je trebalo za 15 dana da napuni 18. godina, a kada su je drugarice pronašle nepomičnu u sobi, pozvale su rukovodstvo škole, a odmah je stigla i Hitna pomoć.

Međutim, pomoći za umrlu devojku, na žalost, nije bilo. Policija je takođe bila na licu mesta, a prema saznanjima Kurira, Viši tužilac je izdao nalog da se uradi obdukcija tela učenice, koja će potvrditi tačan uzrok smrti.

(Kurir.rs/N.H./Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track