Bajkoviću preti osam godina zatvora!

Krivična prijava protiv golmana Zvezde

Bajkoviću preti osam godina zatvora!

Crna Hronika -
Tolika je zapravo zaprećena maksimalna kazna za delo za koje će policija verovatno teretiti Bobana Bajkovića jer je na „zebri“ automobilom naleteo na Milorada Đ. (52)

BEOGRAD - Uskoro pred sudom!Golmanu Crvene zvezde Bobanu Bajkoviću (27) preti do osam godina zatvora zbog toga što je prekjuče na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici „alfom“ pokosio Milorada Đ. (52) i naneo mu teške povrede! Uz robiju, Bajkoviću preti i oduzimanje dozvole na tri godine!- Protiv Bajkovića policija će podneti krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Iako je na semaforu bilo zeleno svetlo i za fudbalera i za pešaka, Bajković je, u svakom slučaju, morao da propusti Milorada Đ. - kaže izvor Kurira iz istrage.Odmah posle nesreće, golmanu je uzeta krv na analizu.- Utvrđeno je da nije vozio pod dejstvom alkohola, što je za njega olakšavajuća okolnost - navodi naš sagovornik.Nesreća, u kojoj je teške povrede zadobio Milorad Đ., dogodila se u sredu u 17.15 sati, kada se golman Zvezde uključio u Ustaničku ulicu i naleteo na pešaka koji je već zakoračio na prelaz.- Bajkoviću ide u prilog što je na semaforu za njega bilo zeleno, ali to ne znači da nije kriv, jer je morao da propusti pešaka. Jednostavno, pešak na prelazu je neprikosnoven učesnik u saobraćaju - objašnjava sagovornik Kurira.Milorad Đ. je, kako Kurir saznaje, u nesreći zadobio prelom vratnih pršljenova i zadržan je na lečenju na VMA.

Automobil kojim je Bajković naleteo na Milorada Đ.
Automobil kojim je Bajković naleteo na Milorada Đ.

Otišao na pripremeIz FK Crvena zvezda je saopšteno da Bajković neće davati nikakve izjave dok traje istraga. Bajković je juče sa ostatkom ekipe otputovao na Zlatibor i tamo će, u svojevrsnoj medijskoj izolaciji, odraditi poslednji deo priprema za sledeću sezonu. Bajković je tokom leta dovođen u vezu s nekoliko evropskih klubova, koji su bili zainteresovani da ga angažuju, ali je on više puta isticao da želi da ostane u Beogradu.

Kao Petra CvijićDelo koje se Bajkoviću stavlja na teret identično je onome za šta je osumnjičena Petra Cvijić (38), iako je Slobodan Bajić, na koga je 9. januara Petra naletela „korsom“, izdahnuo u Urgentnom centru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track