Dolijao serijski lopov u Beogradu

Dolijao serijski lopov u Beogradu

Crna Hronika -
Osumnjičenom Saši Ž. određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova

BEOGRAD - Policija je uhapsila Sašu Ž. (18) iz Beograda, osumnjičenog za učešće u više pljački koje su se tokom proteklih pet dana dogodile u glavnom gradu.

Prema navodima policije, Saša Ž. je u sredu 4. jula 2012. godine sa još jednim pomagačem napao radnicu apoteke na Zvezdari, a u pokušaju da joj otmu novac naneli su joj lake telesne povrede, nakon čega su od prolaznice na ulici oteli torbu, u kojoj se nalazio novčanik sa novcem i ključevi od kola. U subotu, 30. juna oni su u Borči pokušali da otmu automobil marke "BMW" i tom prilikom vlasniku, koji je uspeo da pobegne, naneli povrede nožem.

Potom su u obližnjoj perionici oteli vozilo "pasat", koje su koristili u jučerašnjoj pljački, a koje je policija pronašla na Vračaru. Osumnjičenom Saši Ž. određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova. Policija nastavlja rad i intezivno traga da za drugim počiniocem. Beogradska policija je pre dva dana uhapsila i Nenada R. (24), za koga se sumnja da je u poslednjih mesec dana, uz pretnju pištoljem, opljačkao 10 kioska u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track