Najnovije vesti

RAT STARLETAMA: Soraja se krije u Budvi, Tamara neće u Crnu Goru! Evo šta Đurićka kaže O VEZI SA KRIMINALCEM
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Profimedia

ograničili im kretanje

RAT STARLETAMA: Soraja se krije u Budvi, Tamara neće u Crnu Goru! Evo šta Đurićka kaže O VEZI SA KRIMINALCEM

Crna Hronika

Soraja Vučelić, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju kao bezbednosno interesantnoj osobi, koja održava kontakte sa ljudima iz kriminalnog miljea, kako prenose crnogorski mediji, smestila se u privatnom hotelu u Budvi.

 

Baranka, koja inače živi u Beogradu, navodno je tražila od advokata da pokuša da reši situaciju u kojoj se našla.

 

Kako je Kurir pisao, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nedavno je proširilo spisak osoba za koje se procenjuje da bi mogle da budu rizične po bezbednost naše države, i na njemu se našlo i ime starlete iz Bara.

 

- Spisak je napravljen na osnovu Zakona o strancima, na njemu nisu samo osobe koje imaju krivični dosije već i one koje ostvaruju sumnjive kontakte.

 

Osobe sa spiska se o tome ne obaveštavaju, već im se to saopštava tek kada na graničnom prelazu pokušaju da uđu u državu - objašnjava sagovornik Kurira.

 

S druge strane, prema saznanjima Kurira, navodno je i crnogorska policija stavila na istu meru srpsku starletu Tamaru Đurić, za koju operativni podaci ukazuju da je u ljubavnoj vezi sa jednim od odbeglih vođa "škaljarskog klana".
 

Starleta je tim povodom izjavila da, ako je tako, neće ni pokušavati da uđe u susednu državu ovog leta.

 

- Nisam u vezi sa kriminalcem, ali ako je tako i ako je istina da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru, mogu slobodno da se opuste. Evo, neću ići da remetim njihov bezbednosni sistem koji, kako videsmo, jako dobro funkcioniše, samo ja narušavam tu ravnotežu i blagostanje Crne Gore - rekla je Tamara Đurić.

 

(Kurir.rs / D. Jovanović/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Profimedia)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...