SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U DESPOTOVCU: Napastvovao ćerku svoje podstanarke
Foto: Shutterstock

Dragan V. uhapšen zbog pokušaja obljube

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U DESPOTOVCU: Napastvovao ćerku svoje podstanarke

Crna Hronika -

Dragan V. (62) iz Despotovca uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da obljubi osmogodišnju devojčicu koja je u njegovoj kući stanovala sa majkom kao podstanarka.

Zlostavljanje deteta prijavljeno je u sredu, a istog dana Dragan V. je uhapšen.

- On je tog dana, navodno, znajući da je devojčica sama kod kuće, svukao odeću sa sebe i nasrnuo na nju. Dete je ispričalo da se trljao o nju i prisiljavao je da se svuče. Ona je nekako uspela da se iščupa od njega i ode do majke. Prestravljena devojčica se požalila mami, koja je momentalno pozvala policiju i prijavila svog stanodavca. Dete je ispričalo i da joj je on pretio da ne sme nikome da kaže šta se dogodilo - kaže izvor Kurira iz istrage.

Draganu V. se na teret stavlja obljuba nad detetom u pokušaju i nedozvoljene polne radnje. Istraga o ovom slučaju je u toku, dete je pregledano i utvrđeno je da nema povrede.

Navodno, devojčica se sa majkom doselila u kuću pre više od mesec dana. - Prvih mesec dana je sve bilo u redu, ali je Dragan V. u poslednje vreme počeo čudno da se ponaša. Kako je napolju bilo toplo vreme, devojčica je nosila kraću garderobu, pa je starac počeo da je dodiruje i mazi najpre po nogama. Ubrzo je krenuo da joj pipka i grudi, a navodno je dete majci reklo da ju je dodirivao i po intimnim delovima - kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/ J.Ivić - Z. Šaponjić/ Foto: Ilustracija Shutterstock)

Još jedan slučaj pedofilije Nastavnik pipkao učenicu

Šezdesetogodišnji nastavnik osnovne škole u selu Leskova kod Tutina uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao učenicu šestog razreda. Do hapšenja je, po nezvaničnim podacima, došlo pošto se učenica požalila roditeljima da je nastavnik neprimereno dodiruje, a roditelji su zatim nastavnika prijavili policiji. Navodno, neprimereno ponašanje nastavnika dogodilo se u zbornici škole. Na saslušanju nastavnik je odbio optužbe i rekao da se nikada nije neprimereno ponašao prema đacima. U školi u kojoj radi privedeni nastavnik juče je novinarima rečeno da su nastavniku ostale četiri godine do penzije, da sa njim do sada nije bilo nikakvih problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track