POLICAJAC IZREŠETAN KADA JE KRENUO DA UZME PUŠKU NAPADAČU IZ NIŠA: Dobio metak u obe potkolenice, završio na operaciji
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

strašno

POLICAJAC IZREŠETAN KADA JE KRENUO DA UZME PUŠKU NAPADAČU IZ NIŠA: Dobio metak u obe potkolenice, završio na operaciji

Crna Hronika -

Lekari niškog Urgentnog centra zbrinuli su šest osoba od koje su tri teško povređene u noćašnjoj pucnjavi na Trgu kralja Milana ali niko od njih nije životno ugrožen, saopštio je Miodrag Lazić, direktor ove zdravstvene ustanove.

- Trojica su zadržana u bolnici zbog teških povreda donjih ekstremiteta nanetih vatrenim oružjem. Radi se o višestrukim povredama koštanih struktura, dvojica su operisana a trećem se operacija upravo privodi kraju – izjavio je Lazić.

Među najteže povređenima je i jedan policajac koji je ranjen prilikom savladavanja i razoružavanja I.P. (32) koji je iz automatske puške pucao na radnika obezbeđenja kafića "Manila" i naneo mu teške telesne povrede.

- Policajac ima povrede obeju potkolenica, operisan je dok je radnik obezbeđenja osim vatrenim oružjem ranjen i nekom oštricom. Iako je zadobio tri ubodne rane u grudi, nijedna od njih nije oštetila unutrašnje organe. Treća osoba (napadač) je zadobio povredu desne butne kosti – pojasnio je Lazić.

Ostala trojica su nakon zbrinjavanja otpuštena na kućno lečenje.

- Oni su zadobili povrede od rikošeta u vidu posekotina i oguljotina, koje nisu zahtevale hospitalizaciju – zaključio je direktor niškog Urgentnog centra.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track