ČETVORO MLADIH IZGUBILO ŽIVOT! Vozio pijan i duplo brže od dozvoljenog! DELOVI AUTA LETELI SVUDA PO PUTU, A EVO KAKO SE BAHATI VOZAČ BRANIO KOD TUŽIOCA!
Foto: Privatna Arhiva

tRAGEDIJA KOD ČAČKA

ČETVORO MLADIH IZGUBILO ŽIVOT! Vozio pijan i duplo brže od dozvoljenog! DELOVI AUTA LETELI SVUDA PO PUTU, A EVO KAKO SE BAHATI VOZAČ BRANIO KOD TUŽIOCA!

Crna Hronika -

Nenad J., koji je osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, saslušan u tužilaštvu, gde se branio ćutanjem

Stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod Mojsinja, kada je poginulo četvoro mladih, ostavila je u šoku čačansku opštinu, koja je zbog ove tragedije proglasila dan žalosti.

Podsetimo, u stravičnom sudaru "škode" i "audija 80" poginula su braća Milija (21) i Petar Paunović (24), Bojan Lazović (24) i Ivana Joković (33), dok su njihove saputnice Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36) teško povređene.

foto: Privatna Arhiva

Vozač "škode" Nenad J. (39), koji je osumnjičen da je izazvao nesreću, prema saznanjima iz istrage, vozio je pod dejstvom alkohola i najmanje duplo većom brzinom od dozvoljene na tom delu magistrale.

Koliko je Nenad J. brzo vozio, možda najbolje svedoči prizor na mestu nesreću, gde su delovi oba automobila bili rasuti na desetine metara unaokolo. Bahati vozač je juče sproveden u nadležno tužilaštvo na saslušanje.

- Nenad J. se pred tužiocem branio ćutanjem, a nakon saslušanja određen mu je pritvor do mesec dana - izjavio je Ivan Zarić, tužilac Višeg javnog tužilaštva u Čačku.

foto: Denis Čeković

U Čačku je za danas proglašen dan žalosti zbog smrti četvoro mladih ljudi, a gotovo svi kulturno-zabavni događaji koji su se održavali tokom vikenda bili su redukovani zbog tragedije koja je pogodila grad na Moravi.

Sahrana Bojana Lazovića biće održana danas na Bresničkom, takozvanom Akšanskom groblju u 12 sati, a tri sata kasnije biće sahranjena Ivana Joković, inače rodom iz Ivanjice, koja je za sobom ostavila sina od 11 i ćerkicu od osam godina.

Sahrana braće Milije i Petra biće obavljena takođe danas u 13 sati, kada će povorka s posmrtnim ostacima krenuti od njihove rodne ka večnoj kući na seoskom groblju u Bumbarevom Brdu.

(Kurir.rs/D.Čeković/ Foto: privatna arhiva/ D.Č.)

Šok i neverica Firma stradalih prekinula proizvodnju

Preduzeće "Kamelija", u kome je radilo troje poginulih, od momenta nesreće je prekinulo proizvodnju u znak sećanja na tragično stradale kolege. Nesreća se, podsetimo, dogodila u trenutku kada su se vraćali s posla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track