ON JE UBIJEN U KRVAVOM OBRAČUNU NA VIDIKOVCU: Hapšen zbog pokušaja ubistva a sada ga izrešetali ispred kafića!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

ranjen pao između dve zgrade pa preminuo na operacionom stolu

ON JE UBIJEN U KRVAVOM OBRAČUNU NA VIDIKOVCU: Hapšen zbog pokušaja ubistva a sada ga izrešetali ispred kafića!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ognjen I. (22), koji je odranije poznat policiji, ubijen je u noći između subote i nedelje na uglu ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac.

Ubijeni Ognjen je prošle godine hapšen zbog pokušaja ubistva koje se dogodilo u jednom kafiću u Ulici Vidikovački venac.

On je s Markom I. (22) i Petrom M. (23) priveden zbog sumnje da su pretukli M. P. (40) i tupim predmetom mu naneli povrede opasne po život.

Navodno, oni su započeli tuču iz čista mira, pogledali su u prebijenog i pitali ga: "Šta me gledaš?" Navodno, on je privođen i zbog nasilničkog ponašanja.

Podsetimo, ubistvu Ognjena u noći između subote i nedelje prema nezvaničnim informacijama, je prethodila svađa ispred jednog od obližnjih kafića.

Navodno, muškarci koji su bili gosti kafića izašli su na ulicu oko 1.50 i počeli da se svađaju.

Prema saznanjima Kurira, jedan od njih je potegao pištolji i ispalio pet hitaca, pa je ubijeni mladić počeo da beži. Meci su ga pogodili u kuk i vrat, pa je ranjen pao između dve zgrade u Ulici patrijarha Joanikija. On je preminuo na operacionom stolu, a identifikovan je sutradan jer kod sebe nije imao dokumenta.

Marko T. (30) za koga se proverava kako je učestvovao u incidentu na Vidikovcu, krvav je uleteo u zgradu i pokušao da provali u stan Magdalene D.

"Navodno, mladić je sav krvav jurcao po zgradi i lupao na vrata, a devojka mu je otvorila. Oni su počeli da se guraju jer mu je ona pružala otpor, pa joj je u koškanju povređena ruka", navodi naš sagovornik iz istrage.

Mladić je posle toga odveden u policijsku stanicu na saslušanje, gde je rekao da je bežao od napadača.

Policija intenzivno traga za akterima ove pucnjave i utvrđuje ko je napadač.

(Kurir.rs/J.I./Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track