DRAMA U LEPOSAVIĆU: Ukradeno 18 miliona dinara iz vozila firme za obezbeđenje! Policija pronašla deo novca
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

poznat i identitet jednog od osumnjičenih

DRAMA U LEPOSAVIĆU: Ukradeno 18 miliona dinara iz vozila firme za obezbeđenje! Policija pronašla deo novca

Crna Hronika -

Nepoznate i naoružane osobe opljačkale su jutros vozilo kompanije za obezbeđenje „Henderson“ u Leposaviću, a navodno su iz njega odneli osamnaest miliona dinara.

Deo novca je pronađen kao i jedno vozilo za koje se veruje da je korišćeno u pljački. Policiji je takođe poznat i identitet jednog od osumnjičenih.

Kako navodi portal Kossev, u policijsku potragu uključile su se jedinice iz regiona Jug i Regionalne direkcije Prištine, potvrdio je zamenik komandira KP-a za region Sever, Besim Hoti.

"Jedno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno tokom pljačke pronađeno je u selu Meljenica, opština jug. U vozilu je pronađeno jedno vatreno oružje, određena količina novca i vozačka dozvola za koju se pretpostavlja da pripada vlasniku vozila ili vozaču. Verujemo da ih je sačekalo drugo vozilo marke ‘Opel zafira’ i da su krenuli ka podujevskom putu", objasnio je dalje Hoti.

Policajci su na terenu, obavlja se istraga, te će prema Hotijevim rečima, precizne informacije o tome šta je tačno i koliko opljačkano imati nakon razgovora sa oštećenima.

(Kurir.rs/Kossev/Foto: Nebojša Mandić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track