UŽAS U NASELJU MALI LESKOVAC: Ženi pretio klanjem, pa joj oteo dvoje dece!
Foto: Shutterstock

OTMICA

UŽAS U NASELJU MALI LESKOVAC: Ženi pretio klanjem, pa joj oteo dvoje dece!

Crna Hronika -

Drago N. (21) uhapšen je nakon što je bivšoj supruzi stavio slomljenu flašu pod vrat, a potom joj iz naručja oteo dvoje mališana, koji su ubrzo pronađeni i vraćeni majci

Policija je pronašla dvoje dece starosti tri i pet godina koju je oteo Drago N. (21), bivši muž Melek K. (21), nakon što ju je presreo u Trudbeničkoj ulici na Karaburmi i prislonio joj slomljenu flašu pod grlo.

Izvor Kurira navodi da su neposredno pre incidenta Melek, njena deca i majka krenuli u prodavnicu.

- Njih je navodno na putu do prodavnice presreo Drago, nakon čega je svojoj bivšoj ženi stavio slomljenu flašu pod grlo, rekavši joj da uzima decu. Potom joj je iz ruke oteo mališane i nestao u naselju Mali Leskovac na Karaburmi - navodi izvor.

Majka otete dece je otmicu prijavila prošlog petka, nakon čega je policija reagovala i locirala osumnjičenog.

- Nakon polučasovne potrage, policija je uspela da u naselju Mali Leskovac locira osumnjičenog i decu koja su bila uplakana. Policija je o lepim vestima odmah obavestila majku, a osumnjičeni je izjavio da nije želeo da povredi mališane, već da se malo druži s njima, jer mu nakon raskida Melek nije davala da provodi vreme s njima - navodi izvor.

Prema njegovim rečima, majka otetih mališana je policiji ispričala da se razvela od muža zbog njegove preke naravi i ljubomore, kao i da joj je smetalo što se "druži sa sumnjivim osobama".

- Rastali su se jer Melek nije želela da ima ništa s njim. Ona je policiji rekla i da je Drago veliki neradnik, te da je zbog druženja sa sumnjivim tipovima stalno bio na radaru policije - dodaje naš sagovornik.

Inače, proverom identiteta otmičara ustanovljeno je da je za njim aktuelna i potraga zbog još jednog krivičnog dela odranije. Policija je o slučaju obavestila Centar za socijalni rad i tužilaštvo, a osumnjičeni je priveden.

(Kurir.rs/D. Stamenković/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track