Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE: Zoranu Marjanoviću produžen pritvor!
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

VIŠI SUD ODLUČUJE

KURIR SAZNAJE: Zoranu Marjanoviću produžen pritvor!

Crna Hronika

Viši sud u Beogradu danas doneo je odluku o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću, koji je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanovića, saznaje Kurir.

"Zoranu Marjanoviću produžen je pritvor do 30 dana, zbog načina i težine posledica izvršenja krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, koji su u konkretnom slučaju, doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", navodi se u odluci suda.

Apelacioni sud je u ponedeljak ukinuo rešenje o produženju pritvora po žalbi Zorana Marjanovića.

Marjanović se u pritvoru nalazi punih devet meseci, a poslednje rešenje od 8. juna, kojim mu je produžen pritvor za još mesec dana, ukinuo je Apelacioni sud.

U obrazloženju odluke navedeno je da se uvažene žalbe Marjanovićevih branilaca u kojima je navedeno da prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odluku o produženju pritvora.

Jana svedočila da je bila sa ocem sve vreme
Jana svedočila da je bila sa ocem sve vremefoto: Vladimir Šporčić

Podsećamo, Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, već 9 meseci se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu. Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

(Kurir.rs/J.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...