STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD PARAĆINA: Mlada Turkinja poginula, dete teško povređeno u sudaru!
foto kurir, Foto: Kurir

Užas

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD PARAĆINA: Mlada Turkinja poginula, dete teško povređeno u sudaru!

Crna Hronika -

Mlada Turkinja poginula, dete (4) u kritičnom stanju. Nesreća se dogodila kada je automobil sa šestočlanom turskom porodicom otpozadi udario u vozilo sa srpskim tablicama i prevrnuo se na krov.

Devetnaestogodišnja devojka poginula je, a četvorogodišnje dete teško je povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu po podne u 18.30 dogodila na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Paraćina. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil sa turskom porodicom i vozilo srpskih registracija.

Dete u Beogradu

- U kolima je bila šestočlana turska porodica. Vozač je u sustizanju udario u kola s domaćim tablicama, a od siline udara, automobil se prevrnuo na krov. Devetnaestogodišnja devojka na mestu je ostala mrtva - rekao je naš izvor upućen u istragu.

foto: Kurir

Svi članovi ove porodice zbrinuti su u okolnim zdravstvenim centrima. - Četvorogodišnje dete prebačeno je u bolnicu u Beogradu i nalazi se u kritičnom stanju. Inače, u automobilu u koji su oni udarili nije bilo povređenih - rekao je naš sagovornik.

Formirale se kolone

foto: Kurir

Saobraćaj na ovom delu puta juče se odvijao otežano i formirale su se kolone. - Scena je bila jeziva. Sivi automobil bio je prevrnut i ostao je na krovu, okolo je bilo mnogo srče i stvari koje su ispale. Strašno, ljudi koji su naišli na taj prizor veoma su se uznemirili - rekao je jedan od očevidaca nesreće za Kurir.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track