VOZAČ AUTOMOBILA KOJI JE ULETEO U KAFIĆ NA BANOVOM BRDU: Mislio sam da sam nekog ubio, odsekao sam se! (FOTO)
Foto: Jelena Rafailović

DRAMA

VOZAČ AUTOMOBILA KOJI JE ULETEO U KAFIĆ NA BANOVOM BRDU: Mislio sam da sam nekog ubio, odsekao sam se! (FOTO)

Crna Hronika -

Ostavio sam automobil na deset minuta i otišao do banke. Kada sam se vratio, nije ga bilo. Pomislio sam da ga je odneo pauk, ali su mi radnici iz obližnje perionice rekli da mi se auto zakucao u kafić. Ne znam kako se to desilo, verovatno nisam dobro podigao ručnu.

Ovo je, kako nezvanično saznajemo, rekao vozač D. B. (25), čiji je automobil "alfa romeo" danas oko 11.25 uleteo u kafić "Grin mil" u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Dvoje povređeno

Epilog nesreće koja se pukom srećom nije pretvorila u tragediju jeste dvoje povređenih - žena (67) i muškarac (68). Oni su sa lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar. Do uletanja automobila u kafić došlo je kada se vozilo, koje je bilo parkirano na nizbrdici, samo pokrenulo, sjurilo se niz strmu ulicu i zakucalo u stakleni deo lokala.

Očevici koji su se zatekli na licu mesta ispričali su da je scena bila jeziva, a da su povređeni muškarac i žena sedeli napolju za stolom, te da je prava sreća što u tom trenutku pored njih nije bilo još gostiju.

- Sve se desilo neverovatno brzo. Automobil je nekontrolisano išao u rikverc, i to pravo na kafić. Povređeni muškarac i žena videli su ga i ustali sa stolica, ali nisu imali gde da pobegnu. Ispalo je kao da su ga sačekali da ih udari. Zakačio ih je po nogama i oborio ih - rekao je očevidac za Kurir.

Prema njegovim rečima, vlasnik pomahnitalog "alfa romea" ubrzo je došao do mesta nesreće i bio je van sebe od šoka.

- Kada je prišao kolima i video krvavu ženu kako leži pored njih, uhvatio se za glavu. Shvativši da je ona lakše povređena, mladić je rekao: "Mislio sam da sam nekog ubio, odsekao sam se!" Da je hteo tako nešto da uradi, sigurno mu nikada ne bi pošlo za rukom - priča naš sagovornik.

foto: Jelena Rafailović

Krv i srča

Scena koju su novinari Kurira zatekli u Požeškoj ulici bila je zastrašujuća. Polomljenog stakla je bilo na sve strane, a pored automobila bili su vidljivi tragovi krvi i ženska papuča, koja je najverovatnije od udarca spala ženi sa stopala.

- Ovo izgleda strašno! Hvala bogu pa nije bilo gužve u tom delu kafea, inače ko zna šta bi bilo. Krv, srča i polomljene stolice izgledaju kao scena iz nekog filma - opisao je naš sagovornik.

"Alfa romeo" nakon nesreće nije bio u voznom stanju, pa su ga iz kafića izvukli radnici "Parking servisa", nakon što je policija obavila uviđaj.

Slične nesreće Kola već uletala u bašte Ovo, nažalost, nije prvi put da automobil uleti u baštu kafića. Prošle godine, u oktobru, pijani vozač je automobilom marke "ford" uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici i zakucao se u stolove u bašti kafića. Tom prilikom povrede je zadobila devojka koja se našla na licu mesta, kao i sam vozač. Slična nesreća desila se i u aprilu 2015, kada je povređeno pet osoba. Tada je automobil marke "polo" uleteo u baštu kafića na Bulevaru kralja Aleksandra.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ Foto: Jelena Rafailović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRAMA NA BANOVOM BRDU: Automobil uleteo u kafić, dvoje povređeno! Parking servis izvlači automobil (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track