Najnovije vesti

PEVAČICA ROSITA TRAJANOVIĆ PREMINULA NAKON SAOBRAĆAJKE Vanesa Šokčić: U šoku sam, mnogo mi je teško, bile smo jako bliske!
Foto: Privatna Arhiva

tuga

PEVAČICA ROSITA TRAJANOVIĆ PREMINULA NAKON SAOBRAĆAJKE Vanesa Šokčić: U šoku sam, mnogo mi je teško, bile smo jako bliske!

Crna Hronika

Pevačica Rozita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović, preminula je nakon jučerašnje saobraćajke koja se dogodila na putu putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog Polja, potvdila je za Kurir njena bliska prijateljica i pevačica Vanesa Šokčić.

Šokčićeva je za Kurir rekla da je skrhana bolom.

"U šoku sam. Celu noć nisam spavala. Očekivala sam da će mi se ona javiti i da će reći da je bolje. Pokušala sam da je kontaktiram preko FB, ali videla sam da ona nije bila na mreži. Tek pred zoru sam zaspala, ali su nas malopre probudile loše vesti. Mnogo mi je teško, nas dve smo počele u isto vreme da se bavimo muzikom i bile smo jako bliske", rekla je Šokčićeva.

foto: Printscreen/Instagram

Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru su učestvovali "pežo" u kom se nalazila Trajanovićeva i "audi". Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

foto: Čitalac Kurira

"Od siline udara oba automobila su potpuno uništena. Svi smo mislili da sigurno ima mrtvih. Međutim, nešto kasnije su se iz uništenog "pežoa" čuli krici povređene žene, koja ima prelome obe noge. Bila je priklještena, te je Hitna morala da sačeka vatrogasce da je oslobode i izvuku napolje", priča užasnut očevidac.

foto: Čitalac Kurira

On dodaje da su vatrogasci brzo izvukli ženu, ali da je to sa strane izgledalo kao čitava večnost.

"Sekli su delove limarije oprezno da je ne bi još više povredili. Pokušavali su da pričaju s njom. Iako se činilo da je izvlačenje trajalo čitavu večnost, brzo su je izvukli i predali lekarima Hitne pomoći. Pored vozila su ostala njena dokumenta i kutija od mikrofona", kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, sudar se dogodio najverovatnije kada je "pežo" izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu puta.

"U njega je potom direktno udario "audi", a od udarca su se u oba automobila otvorili vazdušni jastuci te srećom niko nije nastradao", kaže očevidac jezive nesreće.

(Kurir.rs/E.K./Foto: Privatna arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...