Najnovije vesti

LOKALNI ŽESTOKI MOMAK MESECIMA SILOVAO UČENICU (13): Otkriven užas u Leskovcu!
Foto: Dragana Udovičić

PRIJAVILI GA NJENI RODITELJI

LOKALNI ŽESTOKI MOMAK MESECIMA SILOVAO UČENICU (13): Otkriven užas u Leskovcu!

Crna Hronika

Pripadnici leskovačke policije po nalogu višeg javnog tužioca Višeg suda u Leskovcu priveli su pravdi nezaposlenog S. E. (37) iz leskovačkog prigradskog naselja Vinarce, a zbog postojanja osnovane sumnje izvršenja krivičnog dela fizičke obljube maloletnog lica.

Krivična prijava tereti osumnjičenog S.E. da je počev od maja meseca ove godine do poslednje srede 18. jula, odnosno do momenta hapšenja, u više navrata silovao trinaestogodišnju učenicu tamošnje osnovne škole iz naselja Vinarce, pitomog povrtarskog naselja sa severne periferije Leskovca.

 

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoij PU, S. E. je od ranije poznat leskovačkoj policiji kao lokalni "žestoki momak" sa ozbiljnim dosijeom punim razbojništva i krađa.

 

Njega su po našem nezvaničnom saznanju prijavili roditelji oštećene devojčice kada im se ona požalila na fizičku torturu koju je tokom jula proživela od strane nasilnika.

 

Dežurni sudija za predhodni istražni postupak osumnjičenom Vinarčaninu S. E. odredio pritvor do 30 dana, i on je u toku dana odveden u leskovački Kazneno-popravni zavod u istražni pritvor.

 

(Kurir.rs/Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...