Najnovije vesti

DRAMA U PROKUPLJU: Lekari Hitne pomoći pokušali da pomognu pacijentu, on nasrnuo na njih i povredio ih
Foto: Profimedia

naneo im lakše povrede

DRAMA U PROKUPLJU: Lekari Hitne pomoći pokušali da pomognu pacijentu, on nasrnuo na njih i povredio ih

Crna Hronika

PROKUPLJE - Sedamnaestogdišnji mladić iz Prokuplјa koji je pronađen onesvešćen na kolovozu, napao je ekipu Hitne pomoći prokupačkog Doma zdravlјa kada je pokušala da mu ukaže pomoć.

 

Tom prilikom je medicinskoj sestri polomio prst, a i njoj i doktoru naneo je lakše telesne povrede. Na kraju su svi završili na Odelјenje urgentne medicine prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“.

 

Kako nam je potvrdila portparol Doma zdravlјa u Prokuplјu Violeta Mirković, Hitna služba je u subotu 21. jula dobila poziv oko 19, 30 da u ulici Velјka Vlahovića leži mladić.

 

 

Odmah su izašli na teren i mladiću pružili pomoć. Kako je bio u stanju konfuzije, ubacili su ga u vozilo kako bi ga prevezli do bolnice.

 

"Čim su ušli u vozilo, on je počeo da udara sve što je mogao. Tada je nasrnuo i na doktora i medicinsku sestru. Odmah je pozvana i policija koja je uspela da savlada mladića", kazala nam je Mirković.

 

Ona naglašava da je po rečima onih koji su bili u medicinskoj ekipi mladić delovao mirno dok su ga podizali i smestali u vozilo, ali da je odjednom u vozilu počeo sve da lomi.

 

(Kurir.rs/B.R./Foto: Profimedia, ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...