UBO ME JE DVA-TRI PUTA! NIKO NIJE HTEO DA PRIĐE! PRITISLA SAM RANU IZ KOJE JE ŠIKLJALA KRV! Prvo jezivo svedočenje Anđele iz Niša koju je napao starac Blagoje! (FOTO)
Foto: M.Smiljković

sama sebi spasila život

UBO ME JE DVA-TRI PUTA! NIKO NIJE HTEO DA PRIĐE! PRITISLA SAM RANU IZ KOJE JE ŠIKLJALA KRV! Prvo jezivo svedočenje Anđele iz Niša koju je napao starac Blagoje! (FOTO)

Crna Hronika -

Anđela Mitić (17) koju je mučki napao i izbo britvom vojni penzioner Blagoje Stojanović u Osnovnom sudu u Nišu u ponedeljak oko 12 sati, izašla je sa Dečije klinike.

foto: M.Smiljković

Tog 23. jula, ona je bila u sudu da opravda izostanak majke koja se parničila sa Stojanovičćem. On je u jednom trenutku ustao, prsnuo joj suzavac u lice i zario bodež dva puta u vrat. Obilno je iskrvarila, ali su je lekari nekako spasli. Sada još preživljava traumu i uz pomoć lekova za smirenje, prebrodiće trenutno stanje.

Nju je danas 25. jula iz Dečije klinike izveo brat Dalibor.

foto: M.Smiljković

- On je ostavio štake i krenuo prema meni. Ja sam mislila da hoće nešto da mi kaže, da nešto poručim majci. U tom trenutku je izvadio sprej i prsnuo mi u lice, pala sam na pod suda, a on je pošao ka meni i ubo me dva ili tri puta. Bila sam apsolutno šokirana i mislila sam da me jako stisnuo na vrat. Ovaj advokat (Lazar Vujošević) i advokatica (Žaklina Mitrović) su mi pomogli. Bilo je još ljudi u hodniku i niko nije hteo da mi priđe. Onako ošamućena od suzavca, jako sam pritisnula ranu iz koje je šikljala krv - priča Anđela.

Anđela kaže da joj još uvek nije jasno kako su ga pustili da uđe u sud sa hladnim oružjem.

- Meni je jednom pištao biper od žice grudnjaka i nije mi jasno kako je mogao da uđe tako. Sreća je da sam ja bila tu jer je lako mogla mlađa sestra Valentina od 14 godina da dođe i nju da napadne. Ja sam sada sama sebi spasla život, sva sam se tresla kada se sve to desilo. I uopšte ne znam razlog zašto je to učinio meni. Očigledno da se priprema na sve to - objašnjava ona i pokazuje ranu koju ima na vratu od uboda britve.

foto: M.Smiljković

Ona kaže da je dedu dva puta videla u životu.

- Deda je i ranije dolazio kod nas. Uznemiravao nas je. Lupao je na vratima, ali brat Dalibor ga je sprečavao da uđe u stan. Nije bio dobar čovek prema majci. Bio je vojno lice. Dok je čuvala njegovu ženu i njega stalno joj se drao, vikao. Ona je jednom reagovala i dala otkaz što je on teško podneo. Šta da kažem o čoveku koji je pre par godina pucao na nekog investitora. Zato mu je i oduzet pištolj. On je i jedan od faktora što nam se majka leči od depresije - priča Anđela kojoj je plan da upiše Medicinski fakultet ili kriminologiju.

Brat Dalibor: Dug prema Stojanoviću je vraćen

Prema rečima advokatice Blagoja Stojanovića, Žakline Mitrović, ovo vojno lice u penziji je od majke Tanje potraživao čak 3.300 evra, ali da to nije baš tako, svedoči Anđelin brat Dalibor.

- Majka je zaista dugovala 1.000 evra i to je vratila, po 100 evra mesečno, ali ne znamo odakle njemu cifra od 3.300 to stvarno ne bih znao - tvrdi Dalibor Mitić.

Kurir.rs/M.Smiljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track