UBICA ODLIČNO POZNAVAO ADVOKATOV STAN I ZGRADU: Za likvidaciju mu je najvažniji bio OVAJ DETALJ!
Foto: Damir Dervišagić

UBICA ODLIČNO POZNAVAO ADVOKATOV STAN I ZGRADU: Za likvidaciju mu je najvažniji bio OVAJ DETALJ!

Crna Hronika -

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) koji je ubijen u subotu oko 19 i 30 ispred svoje zgrade na Novom Beogradu, napadnut je u pasažu zgrade, a ubistvo se dogodilo u delu koji nije pokriven sigurnosnim kamerama.

Prema priči očevidaca, na advokata je pucao mladić obučen u crno, sa crnim kačketom na glavi. Ognjanović je napadnut ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom Sanjom Papić i ćerkicom od deset meseci. Iako zgrada ima sigurnosne kamere, interesantno je da ovaj deo nije pokriven kamerama.

foto: Marina Lopičić

Naime, Ognjanović je, prema priči komšija, u stan u prizemlju u kojem su živeli njegovi roditelji i u kome je odrastao, došao pre nekoliko meseci. Prilikom renoviranja obnovio je zajedničko dvorište i tada je postavio sigurnosne kamere koje pokrivaju ulaz u zgradu, njen zadnji deo, gde je terasa stana porodice Ognjanović, ali ne i deo u kojem je nastradao.

foto: Marina Lopičić

Pretpostavlja se da je napadač bio dobro upoznat sa ovim detaljem, pa je verovatno sakriven čekao momenat da advokat krene prema stanu sa donjeg ulaza, prema terasi. Nije isključeno i da ga je pratio neko vreme, čekajući pogodan momenat.

Kako pišu beogradski mediji, napadač maskiran kačketom, koji je upucao advokata, najverovatnije se krio iza stuba kod zgrade i pozvao ga po imenu, nakon čega je zapucao.

foto: Marina Lopičić

Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: "Tata, tata!" i koji je takođe povređen.

Jake policijske snage blokirale su mesto likvidacije i odmah su počele pretragu terena, a proglašena je i akcija „Vihor“, tokom koje su detaljno pregledana sva sumnjiva vozila i osobe na celoj teritoriji Beograda.

(Kurir.rs/Večernje novosti Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track