ZORAN MARJANOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU PRVI PUT POSLE UBISTVA JELENE: Evo šta je objavio i gde je otišao!
Foto: Printscreen Facebook

ZLOČIN U BORČI

ZORAN MARJANOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU PRVI PUT POSLE UBISTVA JELENE: Evo šta je objavio i gde je otišao!

Crna Hronika -

Suprug Jelene Marjanović, koji je jedini osumnjičen za njeno ubistvo, povukao se iz ilegale i posle 20 dana izašao u grad s detetom

Zoran Marjanović (40), koji je pre 20 dana pušten iz pritvora, ne odvaja se od svoje ćerke Jane (7), a u prilog tome govori i njihova fotografija na Fejsbuku.

Marjanović se po izlasku iz Centralnog zatvora, u kom nalazio zbog sumnje da je u aprilu 2016. ubio suprugu Jelenu, povukao iz javnosti i vreme uglavnom provodi u krugu porodice i najbližih prijatelja. Pre dva dana je sa svojim prijateljima na internetu podelio sliku, na kojoj mu nasmejana ćerka sedi u krilu dok je on ljubi u kosu.

Vratio joj se osmeh

- Dok je boravio u CZ, najviše mu je nedostajala Jana, a i devojčica je patila zbog toga što su joj odveli tatu. Otkako je Zoran 12. jula pušten iz pritvora, njih dvoje maltene svaki sekund provode zajedno, a on se trudi da joj u svemu udovolji i da joj nadoknadi vreme koje nisu proveli zajedno - kaže naš izvor i dodaje da je fotografija, koju je Marjanović postavio kao profilnu sliku na Fejsu, nastala u jednom kafiću.

na slobodi
na slobodifoto: Marina Lopičić

- Vidi se da sede u bašti nekog lokala, a Jana prosto blista. Otkako je Zoran s njom, ona je drugo dete, vedro i nasmejano. Izgleda da je Zoran uspeo da se oporavi od boravka u ćeliji i da se polako vraća, koliko-toliko, normalnom životu - objašnjava naš sagovornik.

Optužnica nije potvrđena

Ćerka mu dala alibi

Viši sud u Beogradu još uvek nije doneo odluku o novoj, dopunjenoj optužnici protiv Zorana Marjanovića. - Tužilaštvo je u junu podiglo novu optužnicu protiv Marjanovića, kojom ga tereti za teško ubistvo, ali sud još uvek nije odlučio da li će je potvrditi ili ponovo vratiti na dopunu. Prethodno je tužilaštvo saslušalo Zoranovu i Jeleninu ćerku kao poslednjeg svedoka. Devojčica je tada ispričala da se 2. aprila 2016. nije odvajala od oca, čime mu je dala alibi - podseća sagovornik.

Iako, prema njegovim rečima, Zoran izbegava da se pojavljuje na javnim mestima, mezimicu ne može da odbije.

- Čim je okačio sliku s Janom, brojni prijatelji i rođaci su ga obasuli komentarima, u kojima su mu pružali podršku i govorili kako je njegova i Jelenina ćerka prava lepotica. Njihova zajednička slika je za kratko vreme prikupila više od 100 lajkova - kaže naš izvor.

Proslavio rođendan

u ćerkinom zagrljaju
u ćerkinom zagrljajufoto: Vladimir Šporčić

Marjanović, koji je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, pre desetak dana proslavio je i svoj četrdeseti rođendan.

- Tada je kod kuće organizovao malo slavlje, a na proslavu je došla i porodična kuma Vera Vukomanović, koja je donela posluženje. Zoran je ceo dan presedeo u kući, dok se njegova ćerkica Jana s dedom Vladimirom igrala u dvorištu porodičnog doma u Borči - dodao je sagovornik Kurira.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: fejsbuk, Marina Lopičić, Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track