VELEOBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE VERENIKA IZ SRBIJE? Crnogorku (23) koja ih je pregazila možda spasi OVA INFORMACIJA!
Foto: Kurir, Printscreen Facebook

novi detalji

VELEOBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE VERENIKA IZ SRBIJE? Crnogorku (23) koja ih je pregazila možda spasi OVA INFORMACIJA!

Crna Hronika -

Devojka (23), osumnjičena da je u Bečićima izazvala nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25), a njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena, u momentu kada je udarila dvoje pešaka bila je trezna, iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil.

foto: Facebook

Okrivljenu je saslušao sudija za istrage Višeg suda u Podgorici i ona je iznela odbranu i detaljno ispričala kako je došlo do nesreće.

Kojom brzinom je u tom trenutku vozila osumnjičena, zasad nije poznato i to bi trebalo da utvrdi veštak.

foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, Snežanin verenik Miloš je život izgubio na licu mesta, dok je Snežana u komi.

Pitala za verenika

Snežana Rudinac danima je u teškom stanju, a na tren je došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu.

Ovo je ispričala Snežana Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Pritvorena u šoku!

Za volanom u nesreći koja se dogodila bila je slikarka iz Budve, koja je u pritvoru zbog sumnje da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio Vukomanović i teško povređena Rudinac, i ona će ove nedelje biti saslušana u Višem sudu u Podgorici.

Ovu informaciju potvrdio je njen branilac, advokat Zdravko Begović koji je kazao da je devojka u stanju šoka i da do sada nije iznosila odbranu, pišu crnogorski mediji.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track